Μετά την ατάκα-φωτιά «είσαι σαν μάνα μου τώρα» στην Κατερίνα Καραβάτου, η Σοφία Χατζηπαντελή πέταξε μία ακόμη, αυτή τη φορά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και πάλι ατάκα-φωτιά, μόνο πού ήταν καλώς εννοούμενη και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό, καθώς χαρακτήρισε το μοντελό και παρουσιάστρια ως την πιο όμορφη κοπέλα που έχει δει ποτέ!

Θυμίζουμε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή επιλέχθηκε στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», ενώ έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από το «GNTM. Πλέον το εκκεντρικό μοντέλο επελέγη από τον ΣΚΑΪ για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία μετακινήθηκε προς το Star.

Η ρεπόρτερ του «Πρωινού» περίμενε την Σοφία Χατζηπαντελή στο αεροδρόμιο για να της αποσπάσει μια δήλωση για το fashion reality του ΣΚΑΪ, την προκάτοχό της και την φημολογούμενη «αντιπαλότητα» ανάμεσα στην ίδια, την Ηλιάνα και την Βίκυ Καγιά.

Αυτή τη φορά όμως η Χατζηπαντελή δεν είχε κάποιο καρφί να ρίξει αλλά αντιθέτως έσταξε… μέλι!

«Εγώ δεν την γνώρισα ποτέ μου. Νομίζω είναι hot b…h! Δεν μπορώ να το πω αυτό, είναι hot π…α!» δήλωσε η Σοφία Χατζηπαντελή εμφανώς ενθουσιασμένη.

«Είναι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω δει. Λέει την αλήθεια της και εγώ ταυτίζομαι μαζί της, είναι θεάρα, δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί της» πρόσθεσε.

«Δεν έβλεπα το My Style Rocks μέχρι πριν από 2 μήνες, αλλά μου αρέσει το δράμα. Εγώ είμαι εδώ για το δράμα και τα κορίτσια» είπε τέλος, η Σοφία Χατζηπαντελή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο