Η Θέλξη έχει διαγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού, όμως αποφάσισε να απέχει για μερικά χρόνια.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε το τελευταίο διάστημα και την παρακολουθήσαμε μέσα από το J2US, αφού ήταν coach του Σπύρου Νικολαίδη.

Πλέον, αποφάσισε να επιστρέψει και στις πίστες, με την ίδια να μιλάει στο Mega καλημέρα για τους λόγους που την οδήγησαν να απέχει.

Πρόκειται για την οικογένειά της, αφού η ίδια ήθελε να αφιερωθεί στην οικογένειά της και τα παιδιά της, τονίζοντας πως «η αποχή αυτή ήταν υπέροχη, γιατί ήταν για τα παιδιά μου».

Σε ερώτηση για το αν της έλειψε το τραγούδι, η ίδια ήταν ξεκάθαρη, λέγοντας: «Πάρα πολύ. Και το άλλο κομμάτι όμως είναι σημαντικό. Ήταν αυτή η σειρά που έπρεπε να γίνουν τα πράγματα δεν συγκρίνω το ένα με το άλλο».

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και στην τηλεόραση, ακόμα και σε ρόλο παρουσιάστριας. «Όλοι πλέον τα κάνουν όλα. Δεν υπάρχει ταμπέλα είμαι τραγουδιστής, είμαι παρουσιαστής ή δημοσιογράφος. Όλα τα κάνουν όλα. Αν είναι κάτι που μου αρέσει όλα θα τα έκανα», σημείωσε.