Πλήθος αντιεμβολιαστών στην κηδεία των αδερφών Μπογκντάνοφ! Η κηδεία των Γάλλων δίδυμων αδελφών, που ήταν παρουσιαστές ενός τηλεοπτικού προγράμματος της δεκαετίας του 1980. Αργότερα έγιναν διάσημοι για τις αισθητικές τους επεμβάσεις, έγινε στο Παρίσι.

Τα δίδυμα  πέθαναν μέσα σε μια εβδομάδα από τον Covid-19. Ήταν αρνητές και ανεμβολίαστοι.

Ο Ιγκόρ Μπογκντάνοφ πέθανε τη Δευτέρα (3/1), έξι ημέρες μετά τον θάνατο του δίδυμου αδερφού του, Γκρίτσκα, σε νοσοκομείο του Παρισιού στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Igor και ο Grichka Bogdanoff πέθαναν σε ηλικία 72 ετών. Δεν ήθελαν τον εμβολιασμό. Είχαν νοσήσει γύρω στις 15 Δεκεμβρίου.

Εκατοντάδες άνθρωποι είδαν τη λειτουργία στην τεράστια εκκλησία Madeleine στο κέντρο του Παρισιού. Στο συγκεκριμένο ναό είχε γίνει και η κηδεία του αγαπημένου σούπερ σταρ Johnny Hallyday το 2017.

Εξέχοντες καλεσμένοι στην κηδεία

Ανάμεσα στους εξέχοντες καλεσμένους ήταν ο πρώην υπουργός Luc Ferry και ο τραγουδιστής Francis Lalanne, ηγετική φωνή του κινήματος κατά του εμβολιασμού.

κηδεία των αδερφών Μπογκντάνοφ

Πεπρωμένο ο θάνατός τους…

«Είναι το πεπρωμένο. Δεν θα μπορούσαν να είναι χώρια για πολύ», είχε πει η πρώην σύζυγος του Igor. για τον θάνατό τους την περασμένη εβδομάδα.

 

 αδερφoί Μπογκντάνοφ

Τα αδέρφια έγιναν πολύ γνωστά στους διεθνείς κύκλους κρυπτονομισμάτων. Έγιναν όμως  και αντικείμενο κοροϊδίας, κυρίως χάρη στη θεωρία συνωμοσίας ότι ελέγχουν τις αγορές.

Ο Igor ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι ήθελαν να λανσάρουν το δικό τους νόμισμα, το “Exocoin”.

 

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε πρόσωπα σαν εξωγήινους», είπαν το 2010.

 

Στην τελετή υπήρχε μια φωτογραφία των δίδυμων με το ρητό που τους έκανε διάσημους: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο σύμπαν!».

 

Το 2002 παρουσίασαν ένα εβδομαδιαίο τηλεοπτικό σόου με το όνομα «Rayon X» στο κανάλι France 2 ενώ τον Αύγουστο του 2004 παρουσίασαν ένα ειδικό πρόγραμμα 90 λεπτών για την κοσμολογία. Η εμμονή των αδερφών με τις πλαστικές επεμβάσεις ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990. Ο κόσμος έπαθε σοκ όταν τους είδαν το 2010 σε ηλικία 60 ετών σε πάρτι της Chopard καθώς ήταν εμφανέστατη η αλλαγή στα πρόσωπά τους από τα εμφυτεύματα.