Είπαμε το λοκντάουν να είναι σκληρό αλλά η Όπρα Γουίνφρεϊ το πήγε σε ένα άλλο επίπεδο! Η πασίγνωστη παρουσιάστρια της Αμερικής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για πράγματα που πραγματικά… σόκαραν!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εφημερίδα Los Angeles Times και αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κοροναϊού, τονίζοντας ότι έμεινε σπίτι για 322 ημέρες.

«Δεν βγήκα από το σπίτι μου για 322 μέρες, κυριολεκτικά δεν έφυγα από το σπίτι. Οι φίλοι μου με κορόιδευαν», είπε.

Και πρόσθεσε: «Κατάφερα πάρα πολύ καλά να προσαρμοστώ στην απομόνωση και στο να μην είμαι γύρω από ανθρώπους. Μπόρεσα να είμαι με τον εαυτό μου με ένα τρόπο που δεν μπορούσα για χρόνια, γιατί συνήθως, ακόμα κι αν πάρω χρόνο για τον εαυτό μου, σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνω».

«Γενικά, μπόρεσα να προσαρμοστώ γιατί έχω την ικανότητα και πολύ ισχυρή την αίσθηση να ζω το τώρα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για την επόμενη μέρα», συμπλήρωσε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι η Γουίνφρεϊ, στο πλαίσιο προστασίας από τον κορωνοϊό, είχε βάλει αυστηρούς κανόνες, στους καλεσμένους που συμμετείχαν σε πάρτι που διοργάνωσε, προς τιμήν του εγγονού της καλύτερης φίλης της Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», όσοι πέρασαν το κατώφλι της έπαυλής της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, έπρεπε να πληρούν τέσσερις προϋποθέσεις: να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid, να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, να έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid και να έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση.