Ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του NBC όπου μίλησε για την επίσκεψή του στην βασίλισσα Ελισάβετ. Ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα, συνάντησε τη γιαγιά του για πρώτη φορά μετά την εγκατάστασή του στις ΗΠΑ μαζί με τη σύζυγό του Megan.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο Ουίνδσορ κατά το πρώτο ταξίδι τους στη Βρετανία από το Μάρτιο 2020 που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα και αφού το ζευγάρι προκάλεσε σοκ στη βασιλική οικογένεια με μια εκρηκτική συνέντευξή του πέρυσι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Το να είμαι μαζί της, ήταν σπουδαίο», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στο Today, την πρωινή εκπομπή του NBC, την οποία έδωσε στη διάρκεια των Αγώνων Invictus στη Χάγη. «Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι είναι, ξέρετε, προστατευμένη και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», δήλωσε. «Ξέρετε, το σπίτι – σπίτι για μένα τώρα είναι … προς το παρόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες». «Ήταν τόσο ωραία που την είδα», είπε ο Χάρι. «Είναι σε θαυμάσια φόρμα».«Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου», πρόσθεσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του πριν από ένα χρόνο, όμως δεν συμμετείχε σε πρόσφατο μνημόσυνο.

Η βασίλισσα, που αύριο, 21/4 έχει γενέθλια και κλείνει τα 96, έχει φροντίσει να αποτραβηχτεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα αφού πέρασε τον Οκτώβριο μια νύκτα στο νοσοκομείο για αδιευκρίνιστη αδιαθεσία και στη συνέχεια οι γιατροί της συνέστησαν ανάπαυση.

Η βασίλισσα βρέθηκε θετική στην Covid-19 το Φεβρουάριο και είχε ήπια συμπτώματα, όπως αυτά ενός κρυολογήματος.

Ενώ συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις μέσω Ίντερνετ με διπλωμάτες και αξιωματούχους, δεν έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τελετές, όπως η Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Α’ και του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και η λειτουργία του Πάσχα.