Νίκος Κουρής- Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο. Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα»  και μίλησε για τον διαβήτη που έχει εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως κάθε μέρα είναι και μία νέα δυσκολία.

« Θα έπαιζα με ανεμβολίαστο αν έκανε τα τεστ. Δεν είμαι ρατσιστής.»

Νίκος Κουρής – Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο

Είμαι διαβητικός και κάθε μέρα στο θέατρο αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία. Και εγώ δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

Για το μουστάκι ο Νίκος Κουρής απάντησε: «Μπορεί να μην αρέσει στους φίλους ή τη γυναίκα μου, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Το ψεύτικο μουστάκι μπορεί να σου φύγει την ώρα που παίζεις και είναι ξεφτίλα».


Ο Νίκος Κουρής, αποκάλυψε και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του
Ο γνωστός ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά του για πρώτη φορά και επέλεξε να αναφέρει ότι είναι διαβητικός, κάτι που έμαθε από τα 13 του.

Από τότε όπως αναφέρει, η ζωή του είναι μία μαθητική εξίσωση, κάτι με το οποίο έχει μάθει να ζει εδώ και πολλά χρόνια.

«Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω. Όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω. Γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι…

Αυτό που έχω εγώ είναι ένα μεταβολικό σύνδρομο. Ένα αυτοάνοσο νόσημα. Κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε καθημερινή βάση. Η ζωή μου είναι μια μαθηματική εξίσωση.