Μετά το 6χρονο κορίτσι, ακόμη τέσσερις καταγγέλλουν τον μουσικό για σεξουαλική κακοποίηση. Ο γνωστός ντράμερ έχει πλέον να αντιμετωπίσει πέντε καταγγελίες.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, οι τέσσερις κοπέλες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Η πρώτη γυναίκα που βρήκε το κουράγιο να πει όλα όσα της συνέβησαν κατα τα παιδικά της χρόνια. Άκουσε στα μέσα ενημέρωσης για τον γνωστό ντράμερ κι ήθελε μιλήσει για την δική της υπόθεση.

Οι άλλες τρεις κοπέλες μίλησαν για έναν άνθρωπο με πειθώ και με τεχνάσματα κατάφερνε να ξεγελά τους ενήλικες και να του εμπιστεύονται τα παιδιά τους, συνήθως γνωστοί του ή γείτονες.

Η πρώτη καταγγέλλουσα δήλωσε «Δεν γνωρίζω τα άλλα κορίτσια. Έμαθα τη δράση αυτού του ανθρώπου την προηγούμενη εβδομάδα από τα media κι αποφάσισα να απευθυνθώ στη δικαιοσύνη, γιατί το έφερα μέσα μου σαν πληγή για χρόνια».

Σε κοινές δηλώσεις η πρώτη και η δεύτερη καταγγέλλουσα είπαν, «Επιθυμούμε από την ελληνική δικαιοσύνη να δράσει αποτελεσματικά για να μην περάσει ποτέ ξανά άλλο κορίτσι όσα ο μηνυόμενος έκανε σε εμάς, τα οποία μας στιγμάτισαν την ζωή».

Οι καταγγέλλουσες είναι πλέον ενήλικες και δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη υπόθεση με την εξάχρονη. Οι υποθέσεις είναι πέντε και μιλάνε για ακόμα τρεις καταγγελίες. Πρόκειται για υποθέσεις, όταν οι καταγγέλλουσες ήταν περίπου 12 ετών.