Ο Χάρης Ασλανίδης διαγνώστηκε σε ηλικία δύο ετών με νωτιαία μυϊκή ατροφία. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να ονειρεύεται, αλλά και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα έχει ιδρύσει δύο εταιρείες digital marketing, με πάνω από 700 πελάτες παγκοσμίως, ενώ πολλοί τον γνωρίζουν ως τον πιο γνωστό άγνωστο συναυλιάκια της Αθήνας!

Τον συναντήσαμε στη γειτονιά του, το Αιγάλεω, και μας μίλησε για ταξίδια, Σπουδαία Events, την αχόρταγη ανάγκη του για αναζήτηση, τη δική του πηγή ελπίδας και δύναμης και φυσικά για τη μεγάλη του αγάπη… τον Ολυμπιακό! Ο Χάρης Ασλανίδης δίνει μια σπουδαία συνέντευξη στο RISE TV, που δίνει δύναμη.

«Διαγνώστηκα στα 2 μου με νωτιαία μυϊκή ατροφία. Τότε οι γιατροί δεν είχαν ιδέα. Η τεχνολογία δεν βρισκόταν ούτε στο ελάχιστο στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και οι γονείς μου άκουσαν ότι θα πεθάνω στα 3. Κλάμα, προσευχές και τα γνωστά. Έφτασα 4, δεν είχα πεθάνει. Τότε πήγαμε στη Γερμανία, Μου κόψανε κομμάτι από τους μύες για να κάνουν βιοψία και έβγαλαν πόρισμα ότι θα πεθάνω στα 5. Πάλι κλάμα και προσευχές. Τελικά έφτασα και 6 χρονών και τότε πήγαμε στις Βρυξέλλες για να με εξετάσουν Βέλγοι γιατροί. Εκεί μου πέρασαν ρεύμα σε όλο το σώμα για να δουν πώς αντιδρώ, κάτι που θυμάμαι μέχρι σήμερα. Στο Βέλγιο οι γιατροί ήταν πιο αισιόδοξοι! Μου είπαν ότι θα ζήσω μέχρι τα 12».

Η ζωή είναι ένα μεγάλο τηλεπαιχνίδι, όπως το Survivor και νικητής βγαίνει αυτός που θα επιβιώσει μέσα από τις δυσκολίες.