Το ξέραμε εξ’ αρχής ότι στο φετινό Survivor οι εξελίξεις θα τρέχουν και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη! Έτσι και στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ υπήρξε καταιγισμός εξελίξεων. Οι Διάσημοι που προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ των νέων συμπαικτών, είδαν ακόμα έναν να περνάει το… κατώφλι τους! Βέβαια ακόμα δεν έχουν εξηγήσει στους τρεις τι ακριβώς συμβαίνει και καλούνται να καθοδηγήσουν ακόμα έναν! Βέβαια δεν υπάρχει άγχος! Έχουν άλλωστε τόσους μήνες μπροστά τους!

Όπως είχαμε ήδη πει εδώ και καιρό, ο Σάκης Αρσενίου είναι το νέο μέλος της ομάδας των Κόκκινων. Αυτό όπως είναι φυσικό τους δίνει ένα προβάδισμα έναντι των Μαχητών όπως αποδείχτηκε χτες. Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός έδωσε το δικαίωμα στους Μαχητές να διαλέξουν έναν μεταξύ των Τάκη και Γιώργο για να έρθει στην ομάδα τους. Έτσι και έγινε! Ο επονομαζόμενος και «Ρώσος» μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, έβγαλε τα κόκκινα και φόρεσε τα μπλε.

 

Survivor: Ήττες για τον Αρσενίου

Από την άλλη ο Σάκης Αρσενίου προσπάθησε πολύ για να κερδίσει. Όμως δε στάθηκε τυχερός. Θα πρέπει όπως άλλωστε είναι φυσικό, να βρει κι αυτός τα πατήματά του και γι αυτό χρειάζεται χρόνο. Το αποτέλεσμα που έφερε ήταν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Όπως όμως αναγνώρισε ο ίδιος στα run τα πήγε πολύ καλά, ενώ πιστεύει ότι θα καταφέρει και να προσαρμοστεί γρήγορα.

Από την άλλη ο νέος παίκτης των Μπλε εμφανίστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του.