Ο Τίμος στη σειρά Τρία Μίλια, αντιμετωπίζει τη γενική κατακραυγή και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά. Η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό του είναι η Κλειώ, ενώ η Ελένη και η Δέσποινα τον θεωρούν ένοχο. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τον Πέτρο επειδή του έκρυβε τα γράμματα της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια. Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί  αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η Φωτεινή αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Μάνιας για να το οργανώσει. Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα. Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα που ανυπομονεί για την εκδίκησή της.

Η Φωτεινή θέλει να ακυρώσει το πάρτι, εξαιτίας όσων λέγονται στο νησί για τον Γεράσιμο, αλλά ο Μιχάλης την πείθει να το κάνει. Ο Ευθύμης λέει στη Λίζα πως γνωρίζει ότι είναι νόθα κόρη του Γεράσιμου και εκείνη το παραδέχεται. «Είμαι κόρη του», του λέει και συνεχίζει λέγοντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το μάθει η οικογένειά του ενώ του εξομολογείται ότι γι αυτό και βρέθηκε στη Δρακόνησο.

Ο Τίμος στη σειρά του STAR ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητά τον Πέτρο για να του μιλήσει αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μία άλλη κοπέλα.

Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Η Φωτεινή καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει τη Μάνια και τον Στέφανο πιο κοντά, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. Ο Ευθύμης απειλεί τον Τίμο με όπλο και τον ρωτάει αν ήταν αυτός που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα…

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς