Η κοινωνική σειρά του Star, Τρία Μίλια επέστρεψε και μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις! Τα απρόσμενα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν κόβουν την ανάσα και τα όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια θα μας αφήσουν άφωνους!

Η κομβική απόσταση της σειράς αποκτά αντιστοιχίες τόσο με τον έρωτα όσο και με το μυστήριο. Τα όσα πρόκειται να γίνουν πραγματικά θα μας εκπλήξουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Γεράσιμος πηγαίνει στην κλινική και αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερα σοβαρό!

Ταυτόχρονα ο Τίμος βρίσκεται μπροστά σε ένα σοβαρό κίνδυνο για πρώτη φορά!

Ο Γεράσιμος κάνει ότι μπορεί για να μάθει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μιχάλη. Ωστόσο όταν μαθαίνει ότι πυροβολήθηκε, η αντίδρασή του θα είναι πολύ άσχημη.

Ο μπράβος του Μερκίνη λέει στον Τίμο ότι, παρά το θάνατο του Βασίλη, πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία, που είχε κάνει μαζί του. Η Λίζα πιέζει την Ελένη να αποκαλύψει στον Μιχάλη πως είναι έγκυος.

Ο Λάμπης και ο Νικόλας προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι αλήθεια τα όσα γράφει το e-mail, που έλαβε η Δέσποινα, για την ανάμιξη του Τίμου στην απαγωγή του Στέφανου. Η Κλειώ επιμένει να μάθει από τον Πέτρο για ποιο λόγο τής είπε ψέματα, αλλά εκείνος αποφεύγει να της απαντήσει. Ο Ευθύμης αναφέρει στη Λίζα ότι ο Μιχάλης πυροβολήθηκε και προσπαθεί να καταλάβει από την αντίδρασή της, αν εκείνη γνώριζε κάτι.

Η Κλειώ αποφασίζει να ενημερώσει τη Δέσποινα για την εγκυμοσύνη της αδελφής της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κάτιας φτάνουν στα χέρια του Μιχάλη και δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό σε όλους…

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Σεξουαλική παρενόχληση της Ραζάν απο τον Μπίλι – Η Αλίκη φλερτάρει τον Ραφαήλ

Ηλεκτρικές συσκευές: Έτσι πετυχαίνουμε χαμηλή κατανάλωση σε κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, θερμοσίφωνα!