Η Άγρια Γη, η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και Χάρη Μαζαράκη είναι μία πολύ δυνατή ιστορία που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές!

Οι συγκρούσεις και τα πάθη περιπλέκονται με τους χαρακτήρες να προσπαθούν να βγουν μέσα από ένα λαβύρινθο στον οποίο οι ίδιοι έχουν μπει!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε τον Άρη τραυματισμένο να  μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα ενώ ο Μιχάλης, ο πατέρας του περνά δύσκολες στιγμές όταν μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του!

Στο τρίτο επεισόδιο θα δούμε τον Άρη να συνέρχεται στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό να ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Όταν συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του και στήριγμά του έχει σχεδόν μείνει τυφλός μετά την επίθεση στην Αφρική, τρελαίνεται! Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Μαζί με τον Μιχάλη παίρνουν την παράτολμη απόφαση να τον κρατήσουν κοντά τους.

Μην αντέχοντας άλλο τη σκληρή συμπεριφορά της ‘Ολγας απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα, η Ελπίδα ξεσπά! Δεν αντέχει άλλο αυτή την πραγματικότητα.

Από την άλλη η Όλγα φέρνει στο μυαλό της την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν από χρόνια. Όμως δεν μπορεί να ξεχάσει και να βγάλει από τη μνήμη της την τραγική κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αφού μια άτυχη στιγμή, έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πέτρος μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

 Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αιμόφυρτος στο νοσοκομείο – Ο Τίμος σε θανάσιμο κίνδυνο

14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το παρελθόν του Δημήτρη Μαρκέτου και της Άννας Ροδίτη