Ένα μεγάλο πολυκατάστημα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Το κατάστημα που ανήκει σε νεαρούς και ανερχόμενους επιχειρηματίες, ετοιμάζεται για εγκαίνια όμως ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Πρόκειται για έναν αναπάντεχο θάνατο που θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Στο επόμενο επεισόδιο η Ντέπυ εξηγεί στον Ντίνο τον οποίο επισκέπτεται σπίτι του τον λόγο για τον οποίο έχει εξαφανιστεί και θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Από την άλλη ο Ντίνος προσπαθεί να την πείσει να καταθέσει πριν αποφασίσει να φύγει στο εξωτερικό. Εκείνη αν και λέει το ναι στην αρχή όλα αλλάζουν.

Ακόμα ένας φόνος βγαίνει στο φως και ο Αποστόλης είναι σχεδόν βέβαιος ότι η Βικτώρια έχει σχέση και με αυτόν! Η Αμαλία πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με ένα τραγικό γεγονός ενώ ο Ντίνος κάνει την προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του!

 

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Ο Αποστόλης ρίχνει τις ευθύνες στη Βικτώρια για τον θάνατο του γιου του

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για θερμό τριήμερο – Αγγίζει τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Τρία Μίλια : Λάμπης και Νικόλας προσπαθούν να μάθουν αν ο Τίμος απήγαγε τον Στέφανο – Αναταραχή με την υγεία της Κάτιας