Η γαλήνη του σπιτιού αρχίζει να διαταράσσεται μετά την επιστροφή του Χρήστου στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας. Ο νεαρός, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που του είχε δημιουργήσει ο θάνατος της μητέρας του και τα κρυμμένα μυστικά που τον βασάνιζαν για χρόνια, γυρίζει πίσω στη Λάρισα πιο ήρεμος και κατασταλαγμένος. Μάλιστα, η παρουσία του εκεί προκαλεί χαρά στην Ιουλία, καθώς αποκτά ξανά έναν σύμμαχο μέσα στο αρχοντικό.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της, ο Γιωργίκης, συνεχίζει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στα μέλη της οικογένειας, ενώ διατηρεί ακόμα την παράνομη σχέση του με τη Δέσπω. Ωστόσο, σιγά σιγά, νέες εντάσεις και καβγάδες αναστατώνουν την καθημερινότητα όλων, καθώς ο Χρήστος με την Ιουλία έρχονται και πάλι κοντά, προκαλώντας τη ζήλια του Γιωργίκη. Ο άντρας γίνεται απότομος προς τη σύζυγό του, ενώ παραμελεί τον γιο του και δείχνει όλη του την αγάπη μόνο στην κόρη του. Η συμπεριφορά του φέρνει τσακωμούς με την Ιουλία, διότι εκείνος δείχνει να μην την υπολογίζει και την πλησιάζει μόνο όταν θέλει να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες μαζί της.’Οσο ο χρόνος κυλά, η Ιουλία βασανίζεται περισσότερο στο σπίτι των Προβιών.

Από τη μία βιώνει την απαξίωση του Γιωργίκη, ενώ ταυτόχρονα η Χάδω με κάθε ευκαιρία τη βασανίζει. Μέρα με την ημέρα, η κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση και παραδίδεται οτη μοίρα που επέλεξαν άλλοι για εκείνη. Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά, ο Προβιός αρχίζει να κακοποιεί σωματικά την Ιουλία και εκείνη σταδιακά χάνει την όρεξή της για ζωή και γίνεται ζωντανή νεκρή.’Υστερα από βασανιστήρια, η Ιουλία χάνει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν είναι πλέον σε θέση ούτε να φροντίσει το παιδί της. Τότε, λοιπόν, ο Γιωργίκης αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Φοβούμενος ότι η γυναίκα του είναι ικανή να βλάψει την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, αποφασίζει να την κλείσει στο ψυχιατρείο. Μέρες αργότερα, η Ιουλία μεταφέρεται σε άσυλο όπου θεραπεύουν περιπτώσεις σαν τη δική της. Ο Χρήστος στενοχωριέται με αυτή την εξέλιξη, ωστόσο αισιοδοξεί ότι με αυτόν τον τρόπο η κοπέλα θα μπορέσει να γιατρευτεί. Η Ιουλία, κλεισμένη στο ψυχιατρείο, βιώνει δύσκολες ώρες μακριά από την κόρη της και ο χρόνος περνάει εφιαλτικά για εκείνη. Την ίδια ώρα, ο Γιωργίκης αναλαμβάνει τη φροντίδα του μωρού τους και το μεγαλώνει με τον τρόπο που επιθυμεί. Η Στάσα, από τη δική της πλευρά, είναι πικραμένη με τις εξελίξεις, ωστόσο αδυνατεί να σώσει την κόρη της από το άσυλο. Παρ’ όλα αυτά, την επισκέπτεται συχνά.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Ε ρε έρμε Lance Stroll τι ονειρο να έβλεπες χθες το βράδυ…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στο φως τα μυστικά- Ο Χρήστος θυμάται το παρελθόν