Ο έρωτας της Ιουλίας και του Γρηγόρη είναι καταδικασμένος στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, κι αυτό γιατί οι οικογένειές τους έχουν μια άσβεστη έχθρα. Μάλιστα, όταν αποκαλύπτεται η σχέση τους, από τους μεγαλύτερους πολέμιούς της είναι η μητέρα της, η Στάσα Σκούταρη.

Η γυναίκα μισεί θανάσιμα την οικογένεια Ραζίνη, διότι έκλεψε από τον πατέρα της τα κτήματά του.’Ομως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό που όταν μαθευτεί θα σοκάρει τον Τύρναβο.

Η Στάσα σε νεαρή ηλικία έζησε έναν κρυφό θυελλώδη έρωτα με τον Στράτο Ραζίνη, τον πατέρα του Γρηγόρη. Αυτό το γεγονός πρόκειται να αρχίσει σιγά-σιγά να φανερώνεται. ‘Ηδη έχουμε δει τη Στάσα να κρύβει επιμελώς τη φωτογραφία ενός νέου, αλλά και τον Κωστή να της λέει όλο νόημα ότι είναι ο μόνος που ξέρει για το παρελθόν της.

‘Οσο προχωρά η ιστορία, έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον νεανικό έρωτα ανάμεσα στη Στάσα και στον Στράτο, ο οποίος δυστυχώς έληξε άδοξα επειδή οι γονείς τους έγιναν εχθροί.

Στα προσεχή επεισόδια, οι δύο ήρωες πρόκειται να έχουν ένα έντονο τετ α τετ. ‘Οταν η Στάσα και η Ιουλία πηγαίνουν στον Τύρναβο, η χήρα έχει μία απρόσμενη συνάντηση με τον Στράτο. Εκείνος, κατακλυσμένος από τύψεις και ενοχές για τον φόνο του άντρα της, την πλησιάζει και της ανοίγει την καρδιά του. Παράλληλα, της κάνει μία πρόταση, η οποία όμως αντί να την ηρεμήσει την εξαγριώνει περισσότερο.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!