Η δίκη του Στράτου στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, πλησιάζει και για εκείνον δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Κανείς δεν γνωρίζει αυτό που σχεδιάζει και κυρίως η οικογένειά του. Η Κυριακούλα πιστεύει ότι η αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά, πηγάζει από το γεγονός ότι έχει κανονίσει να έχει ευνοϊκή μεταχείριση στο δικαστήριο. Ο Γρηγόρης και η Αλεξάνδρα, με τη σειρά τους, έχουν άγνοια για τα όσα σκοπεύει να κάνει ο πατέρας τους και περιμένουν καρτερικά τη δίκη.

Ο Ραζίνης εκμεταλλευόμενος τις επισκέψεις του Επιφάνειου, τού δίνει ένα γράμμα. Του λέει να ψάξει τον έμπιστό του, τον Ζαφείρη, και να του το δώσει.

Εκείνος βρίσκει τον Ζαφείρη και του παραδίδει το γράμμα τού Στράτου μέσα από τη φυλακή. Οταν εκείνος τού διαβάζει τι γράφει, αναστατώνεται. Και ο Επιφάνειος όμως τρομάζει, αφού όταν συμφώνησε να βοηθήσει τον Ραζίνη, δεν είχε φανταστεί αυτό που θα του ζητούσε. Και τι είναι αυτό: Να αποδράσει κατά τη μεταφορά του για τη δίκη του στη Λάρισα.

Επιφάνειος και Ζαφείρης χρωστάνε χάρη στον Ραζίνη και νιώθουν υποχρεωμένοι να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Ο Ζαφείρης, άλλωστε, δεν θα παράκουγε ποτέ τον κύρη του και ο Επιφάνειος, όταν όλοι τον έψαχναν μετά τον φόνο της Ευγενίας που έγινε στο αρχοντικό του Προβιού, βρήκε καταφύγιο χάρη στη βοήθεια του Ραζίνη. Ετσι ο Ζαφείρης, πιστός στο αφεντικό του, οργανώνει το σχέδιο της ενέδρας. Τώρα ήρθε η σειρά του Επιφάνειου να τον κρύψει όταν φτάσει εκείνη η ώρα και το μοναστήρι είναι ιδανικό μέρος για να μην τον αναζητήσει κανείς.

Την ίδια ώρα το μυστικό της Κυριακούλας για το θέμα της υγείας της, αποκαλύπτεται και οδηγεί την Αλεξάνδρα στην οριστική παραίτησή της από την εφημερίδα στην Αθήνα, προκειμένου να μείνει στον Τύρναβο και να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της. Η ίδια λέει στη μητέρα της ότι θα είναι κοντά της για ό,τι χρειαστεί!

Παράλληλα όμως η Αλεξάνδρα θα έχει μια νέα τυχαία συνάντηση με τον εκδότη μιας νέας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα, ο οποίος της προσφέρει μια καινούρια θέση εργασίας. Εκείνη δέχεται με χαρά αφού θα μπορεί να είναι ανεξάρτητη οικονομικά, να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της αλλά και στον πατέρα της τώρα που πλησιάζει η δίκη του.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Αυτό είναι το τέλος του πρώτου κύκλου-Θα σωθεί ο Παύλος;

F1 Qiddiya City, αποκαλύφθηκε νέα ασύλληπτη πίστα ως έδρα στη Σαουδική Αραβία

Έρωτας Φυγάς: Στον ιστό της Άρτεμις ο Ιάσωνας-Τον παγιδεύει και εκείνος χάνει τα πάντα!