Αποφασισμένη να βρει τον γιο της, η Λαμπρινή ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι και, κρυφά από τον παπά, φεύγει για την Αθήνα στη σειρά Το Ναυάγιο. Η πρώτη σπίθα μεταξύ Θοδώρας και Στέφανου ανάβει, ενώ ο Μιχάλης συναντά τον καπετάν-Αντρέα για να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

Η Αλίκη έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργη τη στιγμή που ο Παντελίδης την πιέζει να του δώσει στοιχεία εναντίον του δημοσιογράφου. Ο Ιπποκράτης, βλέποντας την Ειρήνη να δραπετεύει από την επιρροή του, φροντίζει να λάβει τα μέτρα του. Ο μόνος τρόπος να την κρατήσει κοντά του είναι να της κάνει πρόταση γάμου, μία κίνηση που αφήνει την Ειρήνη έκπληκτη.

Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την Ειρήνη. Ο Πέτρος διαλύεται όταν καταλαβαίνει πως η μάνα του βρίσκεται στην αυλή, λίγα μόλις βήματα μακριά του. Θα συναντηθεί επιτέλους η μάνα με τον γιο της; Η Βάσω δίνει ένα τελεσίγραφο στη Λίνα, ενώ ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης και η αντίδρασή του την αναστατώνει ακόμα περισσότερο. Ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, που είναι και η διεύθυνση του μυστηριώδους «Αντώνη».

Η Θοδώρα, άθελά της, δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία στον Δημήτρη για τη Μαρία. Πώς θα αντιδράσει εκείνος; Και πώς θα ακουστεί στον Πέτρο το νέο που του λέει η Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης της πρότεινε να την παντρευτεί;

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Οι ψυχοκόρες: Τότε επιστρέφουν με αντίπαλο το Survivor

Φόρμουλα 1 Alfa Romeo: Τo χειρότερο όνομα για μια ομάδα στην ιστορία της F1

Η Μάγισσα: Απολύσεις βασικών συντελεστών από την εταιρεία παραγωγής