Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης της σειράς Έρωτας Φυγάς, είναι πως ο Ιάσωνας είναι αδελφός του, αφού είναι εξώγαμος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή . Ο άρχοντας του Κιάρι ποτέ δεν τον αναγνώρισε, αν και ήξερε την ύπαρξή του. Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ο Ιάσωνας, ως νόμιμος γιος και διάδοχος, τα είχε όλα. Ο Φάνης τώρα έχει επιστρέψει για να εκδικηθεί για ολα όσα στερήθηκε ως παιδί, κι εκείνος και η μάνα του, που τον μεγάλωσε με κόπο και θυσίες. Νιώθει κατάφορα αδικημένος και η εκδίκησή του είναι να καταστρέψει τον Ιάσωνα και να πάρει ό,τι του ανήκει. Ένα σχέδιο που έχει καταστρώσει με την Άρτεμη.

Έτσι, αφού πλέον έχει μάθει όλα όσα χρειάζεται κι έχει αποκτήσει γνωριμίες που θα τον διευκολύνουν, αρχίζει να στέλνει ανώνυμα γράμματα στον Ιάσωνα και στο περιεχόμενό του γράφει πως δεν είναι ο μόνος γιος του Δεμερτζή. Στην αρχή ο Ιάσωνας θεωρεί ότι είναι μια είδους φάρσα, αλλά όταν τα γράμματα συνεχίζονται κι αρχίζουν να έχουν όλο και περισσότερα στοιχεία συνειδητοποιεί ότι μπορεί και να είναι αλήθεια και νιώθει εκνευρισμό και ανασφάλεια. Η Ουρανία ξαφνιάζεται και αυτή όταν της το λέει. Όμως η αμφιβολία φωλιάζει μέσα της και αρχίζει να νιώθει ότι ίσως τελικά εκείνη να μην ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του Γεώργιου και ότι μπορεί είχε κι άλλες ερωμένες. Η γυναίκα νιώθει το είναι της να γκρεμίζεται σε μια στιγμή αφού αισθάνεται οτι έζησε σε ένα ψέμα. Και η Αλεξάνδρα όμως που μαθαίνει τα νέα σοκάρεται και αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας των γραμμάτων. Πλέον ο Ιάσωνας έχει ένα ακόμα πρόβλημα μέσα στα άλλα να αντιμετωπίσει αφού, αν υπάρχει αυτός ο αδελφός, θα θελήσει αυτό που του ανήκει, το μισό Κιάρι.

Ο Φάνης αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση και νιώθει να πλησιάζει σε αυτό που έχει ονειρευτεί! Όμως την τελευταία φορά που πήγε να βάλει βόμβα, σε κάποια φορτηγά του Δεμερτζή ο Στέφανος τον άκουσε που μιλούσε στο τηλέφωνο. Όσο και αν ο Φάνης δικαιολογήθηκε, ο Παράσχος συνδυάζοντας και άλλες κινήσεις του ανιψιού του, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Έτσι άφησε τον χρόνο να περάσει για λίγο, βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσει. Όταν τελικά τα μαθαίνει όλα αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν για το μυστικό του Φάνη που συνεχίζει τα σχέδιά του!

 

Έρωτας Φυγάς: Έρχεται στον ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα κάνει αγόρι-Θα του δώσει το όνομα του Ιάκωβου!

F1: Θα παλέψει η Ferrari για τον τίτλο το 2024; Charles Leclerc και Carlos Sainz μαζί στην μάχη

Μετά τη φωτιά: Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεσπαθώνει μετά το τέλος της σειράς