Ο λόγος που ο Πέτρος άρχισε να κάνει παρέα με την Ειρήνη ήταν για να κινηθούν εναντίον του Βασιλείου στη σειρά Το Ναυάγιο. Εκείνος την έπεισε πως πρέπει να δώσει συνέντευξη στον Γιώργη και το κορίτσι από τα Κύθηρα, επειδή ένιωσε ασφάλεια από τα λόγια του, τον εμπιστεύτηκε. Οταν μάλιστα της είπε ότι θα τη βοηθήσει να νικήσει τους φόβους της σχετικά με τη θάλασσα, κατάλαβε πως απέναντί της έχει κάποιον που δεν θέλει να χάσει από τη ζωή της. Η ίδια του λέει πως ευχαριστεί τον Θεό που βρέθηκε στη ζωή της ενώ αναρωτιέται τι παιχνίδια παίζει η μοίρα! Πριν λίγο καιρό όλα ήταν μαύρα στη ζωή της, είχε αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο νησί της και ήρθε εκείνος να της δείξει ότι η ζωή συνεχίζεται. Τα όσα του λέει τον γεμίζουν χαρά αφού καταλαβαίνει πως παρά τη σύντομη φιλία τους, έχει κερδίσει μια σημαντική θέση στη καρδιά και το μυαλό της. Οι συναντήσεις τους λοιπόν θα πληθαίνουν και μοιραία εκείνος θα αρχίσει να της ξετυλίγει ένα-ένα τα συναισθήματά του, παρόλο που η Ειρήνη θα έχει αποδεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη Πανόπουλου.
Η περίεργη συμπεριφορά του Ιπποκράτη κυρίως από τη στιγμή που θα παντρευτεί την Ειρήνη, θα συνεχιστεί και η κοπέλα θα αρχίσει να συζητάει με τον Πέτρο πράγματα και γεγονότα που την ενοχλούν στη στάση του. Όταν μάλιστα ο αξιωματικός του Λιμενικού βρει τον Πέτρο και του ζητήσει να μην ενοχλήσει ξανά τη γυναίκα του, και οι δύο θα καταλάβουν πως κάτι πηγαίνει λάθος.

Η Ειρήνη θα ενοχληθεί και θα προσπαθήσει να το συζητήσει με τον άντρα της, όμως η δικαιολογία που θα της προβάλλει δεν θα την ικανοποιεί. Της λέει ότι αυτός ο άνθρωπος της κάνει κακό αφού της θυμίζει συνεχώς την ιστορία με το πλοίο και θα συνεχίσει απαγορεύοντάς της να τον βλέπει. Εκείνη θα του απαντήσει πως δεν είναι κτήμα του και εκείνος θα της δείξει ολοκληρωτικά το σκληρό του πρόσωπο που θα την κλονίσει και θα την κάνει να μετανιώσει για την απόφασή της να τον παντρευτεί, αφού ουσιαστικά θα τη «φυλακίσει» στο σπίτι με τον τρόπο του. Ο Πέτρος δεν θα αργήσει να μάθει τη συμπεριφορά του αυστηρού λιμενικού και θα τη βοηθήσει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του. Για την ακρίβεια, θα στήσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να την πάρει από το σπίτι που την πληγώνει… και τελικά θα τα καταφέρει!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!