Η Ειρήνη, ντυμένη νύφη στη σειρά Το Ναυάγιο , μπαίνει στην εκκλησία όπου την περιμένει ο Ιπποκράτης, ενώ ο Πέτρος την παρακολουθεί από μια γωνιά, έτοιμη να παντρευτεί έναν άνδρα τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο και νιώθει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη σταματήσει. Ο ίδιος ο Ιπποκράτης έχει καταφέρει αυτό ακριβώς που ήθελε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μέχρι που ο μικρός Ορφέας τού λέει κάτι που χαλάει τα πάντα: ο Αντώνης είναι στον γάμο!

Ο Πέτρος, έχοντας καταλάβει ότι ο Στελής τον αναγνώρισε, δεν έχει άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να φύγει για πάντα από την Αθήνα. ‘Ομως, εκείνος τον σταματά και τον παρακαλεί να αποκαλύψει στους γονείς του την αλήθεια. Του λέει πόσο βασανίστηκαν όλο αυτόν τον καιρό από τότε που έμαθαν ότι ο γιος τους χάθηκε στο ναυάγιο και τον ταράζει βαθιά. Παρ’ όλα αυτά, ο Πέτρος αρνείται πεισματικά να βγει από το σκοτάδι στο οποίο έχει σκοπίμως κρυφτεί τους τελευταίους μήνες• Ωστόσο, σε μια στιγμή μεγάλης αδυναμίας σηκώνει το ακουστικό και κάνει ένα τηλεφώνημα το οποίο είναι πολύ πιθανό να μετανιώσει. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη νιώθοντας ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά, ζητά από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν τη γαμήλια εκδρομή τους και να γυρίσουν στο σπίτι.

Η Λίνα και η Βάσω, στο μεταξύ, προσπαθώντας να βοηθήσουν τον Άγγελο, μιλούν με τον πατέρα τους και πλησιάζουν τα μυστικά της οικογένειάς τους. Ο Δημήτρης ήδη προσπαθεί να μάθει περισσότερα για το παρελθόν της Θοδώρας, ενώ η Μαρία είναι αποφασισμένη να βρει καινούρια δουλειά. Δουλειά αναζητά όμως και η Λίνα και ο Μιχάλης τη βοηθά να κλείσει στην καφετέρια, γεγονός που προκαλεί κι άλλη ένταση στη σχέση της με τον Μάκη. Την ίδια στιγμή, η Βάσω ρωτά τον πατέρα της αν ξέρει κάποιον τοκογλύφο στα Χανιά…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 BMW: Η F1 «βρίσκεται στο ραντάρ της BMW»;

Το προξενιό της Ιουλίας: Θα γίνει παρουσιαστής μετά το τέλος της σειράς