Πριν από τον τελικό και τη διεκδίκηση του τίτλου του νικητή του The Masked Singer, έχουμε αυτό το Σάββατο μια νέα είσοδο στο σόου, που αναστατώνει τη ζωή των μασκών και προκαλεί σύγχυση στους τέσσερις ντετέκτιβ.

Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται στη σκηνή του «The Masked Singer» τον Αχυρούλη, ο οποίος έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και… ροκάρει με Lenny Kravitz, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο το «Are you gonna go my way?». Οι… μαντεψιές δίνουν και παίρνουν. Οι ντετέκτιβ λένε τις σκέψεις τους για το ποιος ή ποια κρύβεται κάτω από τη νέα αμφίεση, κι ενώ όλοι περιμένουν τον Αχυρούλη να πάρει τον δρoμο για τα παρασκήνια εκείνος τους εκπλήσσει, αφού αρχίζει να αποκαλύπτεται!

Πέμπτος ντετέκτιβ!

Αφού συνέρχονται από το απρόπτο της βραδιάς στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης προσκαλούν το πρόσωπο πίσω από τον Αχυρούλη σε μία θέση δίπλα τους! Ο Σάκης Ρουβάς του δίνει ένα red buzzer και ο Αχυρούλης αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να το πατήσει δύο φορές όταν αισθανθεί σίγουρος για το ποιος κρύβεται πίσω από μία μάσκα. Εάν η πρόβλεψη του είναι σωστή, τότε αυτός ή αυτή είναι αναγκασμένος/η να αποκαλυφθεί!

Στο τέλος κάθε επεισοδίου κοινό και κριτική επιτροπή επιλέγει ποια είναι η μάσκα που με τις λιγότερες θετικές ψήφους. Στο προηγούμενο επεισόδιο η μάσκα που αποκαλύφθηκε ήταν το Παπάκι κάτω από την οποία τελικά κρυβόταν η Δωροθέα Μερκούρη. Τόσο οι τέσσερις detectives όσο και ο Σάκης Ρουβάς έμειναν άφωνοι, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως βρισκόταν η ηθοποιός κάτω από τη μάσκα.