Ο έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ για την εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δέχεται φέτος ισχυρές πιέσεις απο τον ανταγωνισμό. Τι αλλαγές θα γίνουν τη νέα σεζόν; Μια τονωτική ένεση την οποίο σχεδιάζει το κανάλι του Φαλήρου για το «Καλό μεσημεράκι» αφορά την επιστροφή του ζωντανού κοινού στο πλατό. Μετά την χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία, που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ευελπιστούν το κοινό να δώσει παλμό και ζωντάνια στο live show του Νίκου Μουτσινά. Στη θέση τους θα παραμείνουν τόσο η Βάνια (Ματίνα Νικολάου) όσο και η μπάντα των Alcatrash ενώ οι όποιες άλλες αλλαγές θα αφορούν τις στήλες και το περιεχόμενο και Θα συζητηθούν αφού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Σε διατήρηση του … Πρωινου, στη σημερινή του μορφή, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά μαζί, επιμένει ο ΑΝΤΙ, με «όπλο» την πρωτιά μιάς εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Το «θρίλερ» σχετικά με το πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1  προσεχή σεζόν μπαίνει στην τελική και πιο κρίσιμη ευθεία. Τις τελευταίες εβδομάδες, στο τραπέζι έπεσαν σενάρια για σπάσιμο του τηλεοπτικού δίδυμου στα δυο, μετον Γιώργο Λιάγκα να προηγείται με τα κοινωνικό θέματα και την επικαιρότητα  και η Φαίη  Σκορδά να ακολουθεί με δική της ομάδα και ψυ-χαγωγικό περιεχόμενο. Το σενάριο αυτό προήλθε από την πλευρα των παρουσιαστών, που επιθυμουν χωριστή πορεία για το μέλλον.

Πηγές από το κανάλι, ωστόσο, τονίζουν ότι στόχος είναι το «Πρωινό» να παραμείνει με τους δύο παρουσιαστές μαζί. Η πρωτιά της εκπομπής το τελευταίο τετράμηνο και οι ενδείξεις ότι το «Πρωινό» θα βγει πρώτο και στο σύνολο τος σεζόν δίνουν επιπλέον επιχειρήματα στον ΑΝΤΙ . Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού και τους Γ. Λιάγκα και Φ. Σκορδα ώστε νο ληφθούν οριστικές αποφάσεις.