Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά που, όπως ισχυρίζεται, είχε από τον Θανάση Ευθυμιάδη.

«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη παλιά, όταν όμως το έλεγα 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοίρου για να συνεχίσει:

«Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί πολύ αυτό. Αν συμβαίνει αυτό, θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε».

 

Δέσποινα Μοίρου: Στην Αμερική διακωμωδούν το Metoo

«ΜeToo, YouToo, HeToo, αρκετά. Έχω βαρεθεί. Το διακωμωδούμε πια στην Αμερική. Είναι καινούργιο εδώ και ακόμα ασχολούνται. Ήρθε η ώρα της θείας δίκης. Δεν έχω ακούσει όσους εμπλέκονται, δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν μου αρέσει να συμμετέχω ενεργειακά σε αυτό», είπε για το κίνημα MeToο

 

Απαντώντας στο πώς αισθάνεται που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς, η Δέσποινα Μύρου είπε ότι «Και στις ταινίες που παίζω, με κάτι τέτοιες παίζω, σαν τη Τζολί και τη Μπελούτσι, και δεν μου κάνει αίσθηση που βγήκα το 2020 τέταρτη ανάμεσά τους».

Μιλώντας για τη σχέση της με τους θαυμαστές της, αλλά και το αν έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η Δέσποινα Μύρου είπε ότι «Θαυμαστές μού έσκισαν ένα κομμάτι από το σακάκι μου όταν πήγα να μπω στο ταξί. Είχα εμμονικούς θαυμαστές, μέχρι και τώρα που μιλάμε, και ανώνυμους και επώνυμους».