Μπόλικος ντόρος έχει γίνει με το μέλλον του Survivor All Star και το γενικότερο πρόβλημα να κλείσουν και να ανακοινωθούν οι παίκτες.

Survivor spoiler 3/8: ΟΙ εξελίξεις προχωρούν με… αργούς ρυθμούς για το επόμενο Survivor κι αυτό έχει δώσει λαβή για σενάρια και φήμες. Μέχρι και για ακύρωση του All Star διαβάσαμε. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Διότι, σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η τηλεθέαση στο Survivor ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Γενικότερα, οι παραγωγές του Ατζούν ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά στο κανάλι του Φαλήρου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να δώσει τα «κλειδιά» στον Τούρκο παραγωγό στο κομμάτι της Prime Time ζώνης και όχι μόνο. Αυτό για το οποίο κόπτεται άλλωστε, είναι το ενημερωτικό κομμάτι.

 

Σας έχουμε πει πως τρεις παίκτες είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν. Ίσως να μην είναι οι πλέον γνωστοί! Όμως ας μην ξεχνάμε, πως και στην Τουρκία τα All-Star δεν είναι πάντα με τους πιο δυνατούς παίκτες, αλλά με τους πιο δημοφιλείς. Επιπρόσθετα, οι παίκτες του πρώτου παιχνιδιού είναι πλέον σε διαφορετική φάση επαγγελματική ή και στη ζωή τους.

Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά τη δεδομένη στιγμή έχει κλειδώσει και η ημερομηνία που θα ξεκινήσει το Survivor All Star.

Τελικά τι θα αποφασίσει ο Τούρκος παραγωγός; Ποιες οι επόμενες κινήσεις του Ατζούν; ΕΔΩ μαθαίνετε τα πάντα γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης!

Ας θυμηθούμε όμως ένα ωραίο και… τρυφερό απόσπασμα από αυτά που τόσο μας έλειψαν τον τελευταίο μήνα!