Όσο συγκλονιστικά έκλεισε ο πρώτος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς», τόσο και ακόμα περισσότερο εντυπωσιακά αρχίζει ο β’ κύκλος στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ, το οποίο ηταν πραγματικά σοκαριστικό!

Η Αθηνά ξέρουμε ήδη ότι προφυλακίζεται για τη δολοφονία του Δημήτρη και οδηγείται σε μια δίκη που θα συμβούν πολλά. Η αδελφή τού Δημήτρη έρχεται και μέσω τηs πολιτικής αγωγής ζητά την εξόντωσή της εκτός αν… Σύντομα δείχνει τον πραγματικό το εαυτό και αρχίζει έναν σκληρό εκβιασμό ώστε να της αποσπάσει χρήματα. Η Αθηνά όμως θα είναι η αφορμή για να χωρίσει ο Κουράκος με την Ιουλία. Η Ιουλία του λέει ότι κάνει λάθος και ότι η Αθηνά είναι αθώα, όμως εκείvoς δείχνει τον σκληρό του χαρακτήρα.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Μαρίνα-Μάνος

Οσο για τον Στάθη, εκείνος πάντα ήθελε να τη βλέπει ευτυχισμένη και τώρα δεν χαίρεται με τον χωρισμό της, όπως πολλοί θα ήθελαν. Ωστόσο πολύ αργότερα, όχι στα πρώτα επεισόδια, θα δούμε πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να είναι χώρια. Το πιο ευχάριστο γεγονός που θα δούμε είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Μάνο, που θα γίνει με όλες τις παραδόσεις, πλην όμως σεμνά, λόγω των καταστάσεων. Φυσικά, κοντά τους θα πάρουν την Αγγελική και Θα ζήσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Από την άλλη η Μυρτάλη θα μείνει με τον Αλέξη και φυσικά θα χωρίσει με τον Χρήστο. Ο Αλέξης δεν πρόκειται να σκοτώσει τον Χρήστο. Μια νέα ιστορία, κάτι που μέχρι στιγμής κανείς μας δεν έχει δει, Θα δούμε να ξετυλίγεται στη Μάνη. Μια ιστορία τραγική και επικίνδυνη για όλους. Ολα αρχίζουν με μια δολοφονία μιας κοπέλας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου (όχι, δεν σκοτώνουν την κόρη του την Ισμήνη). Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, μια κοπέλα που έχει πολλά μπλεξίματα και σ’ αυτά θα συμπαρασύρει και αρκετούς με του οποίους γνωριζόταν από παλιά. Ανάμεσά τους η Βασιλική και ο Φίλιππος, αλλά και ο Λυκούργος. Η Βασιλική με τον Φίλιππο, όπως και ο Λυκούργος γίνονται θύματα αρπαγής από επικίνδυνους κακοποιoύs και μπλέκουν σε μια σκοτεινή υπόθεση στη σειρά του MEGA, που δεν βάζει ανθρώπου νους. Γιατί όμως τους αρπάζουν; Τι ξέρουν; Τι έχουν δει; Πόσο κινδυνεύει η ζωή τους;