Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor που μας κράτησε συντροφιά από τον Δεκέμβριο μέχρι και απόψε (6/7) που θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα, τελειώνει.

O ημιτελικός ολοκληρώθηκε, κι έγινε γνωστή και η δυάδα του τελικού. Αρχικά η Ασημίνα ήταν εκείνη που επικράτησε στην ψηφοφορία του κοινού έναντι της Μαίης και βρέθηκε να διεκδικεί μια θέση στον τελικό απέναντι σε Στάθη και Άρη Σοϊλέδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 27 παίκτες που επισκέφτηκαν τον Άγιο Δομίνικο τον Δεκέμβριο προκειμένου να κατακτήσουν το στόχο τους που δεν ήταν άλλος από τα 100.000 ευρώ! Δάκρυα, κόπος, υγρασία, στίβοι μάχης και κουβάδες… ιδρώτα δεν είναι ικανοί να περιγράψουν τα όσα τράβηξαν στο μακρινό νησί της Καραϊβικής!

Η ομάδα των Διασήμων και η ομάδα των Μαχητών πάλεψαν για μία θέση στον τελικό αλλά μόλις τέσσερις έφτασαν στο Γαλάτσι το βράδυ της Τρίτης (5/7). Η Ασημίνα Χατζηανδρέου,  Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας ήξεραν ότι μόνο δύο θα μπορέσουν να είναι στον τελικό.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε και το οποίο ήταν γεμάτο από συγκινήσεις και δάκρυα, είδαμε Μαίη και Ασημίνα να αποχωρούν από το ριάλιτι! Πόσα λεφτά όμως πήρε το βουνό του Survivor; Κατάφερε να εξαργυρώσει, χρηματικά προς το παρόν, την παραμονή της στο παιχνίδι;

Οι μαχητές είναι γνωστό ότι αμείβονται με 1000 ευρώ την εβδομάδα. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται στο Survivor και τις 30 εβδομάδες που διήρκεσε, έτσι έχει συγκεντρώσει 30.000 ευρώ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα στην τρίτη θέση. 6μιση μήνες τώρα μάχομαι για αυτή την ημέρα. Δεν με νοιάζει τη θέση έφτασα, έφτασα εδώ! Για μένα πιστεύω ότι πρέπει να βγει νικητής ο Άρης Σοϊλέδης» ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στις πρώτες δηλώσεις της μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης.