Μπορεί το All Star Survivor να είναι ήδη στα σκαριά και ο Ατζούν να δίνει στους μελλοντικούς παίκτες προηγούμενων κύκλων, γη και ύδωρ, ωστόσο ένας είναι πάντα που κάνει τη διαφορά. Και δεν την κάνει μόνο τώρα αλλά ανέκαθεν με τη στάση ζωής που έχει διαλέξει να ακολουθεί!

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον επονομαζόμενο και ως Ντάνο που κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέματα πάνω του όταν το 2017 βγήκε νικητής του τότε Survivor. Πρόκειται για μία σοβαρή προσωπικότητα που φαίνεται ότι τηρεί τα όσα είπε πως είναι. ‘Ετσι, δε μας κάνει εντύπωση ότι τελικά δεν είναι όλα θέμα χρημάτων όπως πολλοί θεωρούν ούτε και ζήτημα τιμής που όλοι διαθέτουν μία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Όλα γκουντ» για το ενδεχόμενο επιστροφής του μέσω του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor-Αγγελόπουλος: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν…»

«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο.

«Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».