Ακόμα δεν γύρισε και είναι έτοιμος να την κάνει ο… φευγάτος Στάθης Σχίζας για το All Star Survivor. Όπως ο ίδιος τόνισε ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία αλλά για να ξαναπάει στον Άγιο Δομινικό θα πρέπει να συζητηθούν… πολλά!

Επίσης ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ μίλησε στην κάμερα του Open Weekend τόσο για το άγχος που είχε πριν την ανακοίνωση του νικητή όσο και για το γεγονός ότι ξαφνιάστηκε όταν άκουσε το όνομα του!

«Είμαι ανοιχτός σε μία πρόταση για το All Star Survivor», είπε ο Στάθης Σχίζας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τον νικητή είχαν ιδρώσει τα χέρια του από το άγχος. Ακόμα, ο νικητής του survivor, αναφέρθηκε στο συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα του, αλλά και στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Επίσης ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ακόμα διεκδικεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν την θεωρεί δεδομένη και ότι δεν έχει σκοπό να σβήσει τον έρωτά του για εκείνη.

 

 

Μάλιστα ο Στάθης αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια και για τον πατέρα του. Όπως εξήγησε, φώναζε όταν τον είδε μετά από καιρό «ο γιος μου, ο γιος μου». Όταν ο πατέρας του τον ρώτησε πού ήταν τόσο καιρό, ο Στάθης του εξήγησε για το Survivor, όμως εκείνος δεν έδειξε να καταλαβαίνει. Όμως για τον Στάθη Σχίζα ήταν αρκετό το ότι τον είχε αναγνωρίσει.