Μπορεί να έχουν ήδη περάσει τρεις εβδομάδες από το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, αλλά φαίνεται ότι τα πάθη μεταξύ των παικτών καλά κρατούν!  Και δε μιλάμε για πάθη που κρύβουν έρωτα και αγάπη αλλά μίσος και εχθρικότητα μεταξύ τους!

Γιατί μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να στάζει μέλι για την Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία αγαπήθηκαν σφόδρα στο νησί της Καραϊβικής, αλλά δεν ισχύουν τα ίδια συναισθήματα και για τον συμπαίκτη του Άρη Σοϊλέδη. Φροντίζει μάλιστα να τον καρφώνει όσο μπορεί και όπου μπορεί για την ήττα που υπέστη στο ριάλιτι και το γεγονός ότι τα 100.000 ευρώ τα γλεντάει ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Έτσι, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, ο Σπύρος Μαρτίκας που κατάφερε να «ξεπαστρέψει» σχεδόν τους μισούς παίκτες του παιχινιδιού Survivor, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον δεύτερο του ριάλιτι και την αντίδραση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του ονόματος του νικητή, είπε:

«Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη, και ανάλογης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση. Ήταν μια μεγάλη ήττα, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ, έχασε. Εκείνος όμως, προς τιμήν του, αντέδρασε φυσιολογικά», τόνισε ο 45χρονος ιδιοκτήτης φαρμακείων.
«Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος για τη νίκη του Στάθη. Το άξιζε και ήταν δίκαιο που κέρδισε. Επιπλέον, θα δωρίσει ένα μέρος του επάθλου για τα παιδιά με καρκίνο, που είναι κάτι πολύ θετικό. Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά», πρόσθεσε ο παίκτης που απασχόλησε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον το κοινό στο φετινό Survivor.