Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του φαίνεται ότι είναι ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν διστάζει να το παραδεχθεί δημοσίως. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε ούτε στιγμή τα αισθήματά του για την καλλονή σύντροφό τον: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα». Μάλιστα, το λαμπερό ζευγάρι, πον ξεχώρισε στο «Survivor»του ΣΚΑΪ, σκέφτεται να κάνει άμεσα το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο», λέει με ενθουσιασμό

Ο Σπύρος, περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τη Βρισηίδα. «Αυτό που Θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Εχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα, και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ βάζει τέλος και στα σενάρια γάμου: «Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμού είναι μια μακρινή προσδοκία».

Για τον φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα το «Survivor» ήταν κάτι τελείως διαφορετικό απ ό,τι έχει ζήσει μέχρι σήμερα: «Η εμπειρία ήταν μοναδική, ακραία, με τρομερές συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές. Ηταν ένα παιχνίδι αντίληψπς, διαχείρισης ανθρώπων και χαρακτήρων, το οποίο Θα μου μείνει αξέχαστο».

Survivor: Ο Μαρτίκας ξυρίστηκε και δεν φαντάζεστε πως είναι!

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η… μαυρόγατα του Survivor που κατάφερε να σωθεί 11 φορές, ο ερωτευμένος φαρμακοποιός του Κερατσινίου, αποφάσισε να αλλάξει look! Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα, λίγο το κορίτσι του, λίγο η θερμοκρασία που δεν βοηθά με την υπερβολική ζέστη, ο Σπύρος αποφάσισε να αποχωριστεί την πυκνή γενειάδα του αφού όπως χαρακτηριστικά είπε και στο post του στο Instagram, η περιπέτεια γεννά την γενειάδα!

Στο μεταξύ ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, δύο από τους κεντρικούς «ήρωες» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απολαμβάνουν το καλοκαίρι και τον ερώτά τους στην Πάρο από όπου ανεβάζουν συνεχώς δημοσιεύσεις στο Instagram. Μάλιστα φαίνεται ότι ο φαρμακοποιός προσέχει ιδιαίτερα την Βρισηίδα Ανδριώτου! Πώς το καταλάβαμε αυτό; Μα φυσικά από τα post που ανεβάζουν και την δείχνει να απολαμβάνει τη φροντίδα του την ώρα που εκείνος την αλείφει με αντηλιακό.