Το Survivor είναι σίγουρα ένα παιχνίδι στρατηγικής που όποιος παίκτης κι αν βρεθεί, πρέπει να πάει οργανωμένος και «διαβασμένος» για τις επόμενες κινήσεις του. Κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Και σίγουρα ποτέ κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει με σιγουριά γιατί είναι ένα παιχνίδι ανατροπών.

Ακριβώς αυτές είναι και οι κινήσεις του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί, του ιθύνοντος νου δηλαδή του ριάλιτι επιβίωσης που τα τελευταία χρόνια προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν είναι μάχιμος και ξέρει πότε θα πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση. Στόχος του δεν είναι το γρήγορο χρήμα αλλά η δυνατότητα να υπάρχει μέλλον στα σχέδιά του.

Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί πολλοί τον χαρακτήρισαν ως «στάρλετ». Ήρθε δηλαδή να κάνει τα δικά του, ένα νούμερο της πλάκας και να φύγει. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και ο δαιμόνιος παραγωγός έχει αποδείξει ότι δεν κάνει πίσω με όποιο κόστος και το φετινό Survivor είχε μεγάλο κόστος με μικρό κέρδος.

Έτσι, αποφάσισε να μην κάνει μεγάλα «ανοίγματα» με τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι. Οι κινήσεις του θα είναι μελετημένες και αν δεν καταφέρει να κλείσει τις συμφωνίες που θέλει με τους παίκτες που κυνηγά, ας ξεχάσουμε το All Star Survivor. Προφανώς οι κινήσεις που κάνει θα πρέπει να του φέρουν «πίσω» τα λεφτά του. Δεν μπορεί δηλαδή να επιλέξει παίκτες που θα του φέρουν μικρά ποσοστά τηλεθέασης. Ήδη έχει λάβει ένα μεγάλο όχι από τον παίκτη που ήθελε όσο κανέναν άλλο. Ποιον εννοούμε; Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο παίκτης που ακόμα κυνηγά ο Ατζούν και ποιοι του έχουν ήδη πει το ναι!