Το Survivor έχει πλέον τελειώσει, τα φώτα έσβησαν, όποιος τα πήρε, τα πήρε και ό γέγονε γέγονε. Όλοι οι παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται πως άφησαν πίσω το παρελθόν και αποφάσισαν να εξαργυρώσουν όπως και όσο καλύτερα μπορούν την επιτυχία τους και τη φήμη που τους άφησε.

Όμως επειδή ακόμα είναι νωπές οι μνήμες, δύσκολα ξεχνάμε τους ομηρικούς καυγάδες που έγιναν στον Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής! Και μπορεί τα παιδιά να γύρισαν και να τα άφησαν πίσω τους όλα τα δυσάρεστα, εμείς όμως ακόμα θυμόμαστε!

Για παράδειγμα τη φασαρία που έγινε μεταξύ Μαρτίκα, ξέρετε του γνωστού φαρμακοποιού από το Κερατσίνι ή αλλιώς «μαυρόγατα» που κατάφερε να εξολοθρεύσει 12 συμπαίκτες του, και της Ασημίνας, ξέρετε αυτής που κατηγόρησαν ότι χάρη στο «αγόρι» της, Χρήστο Δάντη, έμεινε τόσο καιρό στο παιχνίδι.

Σε ένα από εκείνα τα ομηρικά σόου η Ασημίνα επιτέθηκε στον Σπύρο για τις υποχθόνιες στρατηγικές του να πάρει τον κόσμο με το μέρος του αλλά και για το ότι εκμεταλλεύτηκε τη Βρισηίδα.

«Και μην μου πας εμένα να υποστηρίξεις τη Βρισηίδα γιατί ξέρει πολύ καλά η Βρισηίδα το τι έχεις κάνει στη Βρισηίδα και το τι πλάσαρες τόσο καιρό για να πάρεις το κοινό μαζί σου».

Από την άλλη εκείνος την κατονόμασε ως την ηθική αυτουργό μίας στοχευμένης τακτικής να αμαυρωθεί το όνομά του.

«Είσαι η ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχω υποστεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητα και την ηθική μου υπόσταση εδώ μέσα. Θυμήθηκαν την επόμενη ημέρα ότι την έσπρωξα. Αυτά που ακούω είναι ανεκδιήγητα. Δεν ψήφισαν αγωνιστικά, γιατί εδώ θα ήταν η Βρισηίδα. Τσάμπα μάγκες. Δεν ψηφίσατε αγωνιστικά. Τις αντιδράσεις που βλέπω το τελευταίο διάστημα από την Βρισηίδα, δεν τις έχω ξαναδεί. Ακρότητες. Δυόμιση μήνες, που ήμουν κοντά της, ήταν μια άλλη και σαφώς μπορεί αν συγκρατήσει τα νεύρα της».

Αυτά όμως ανήκουν όλα στο παρελθόν! Γιατί όταν υπάρχουν καλές καρδιές τα ξεχνάμε όλα! Έτσι η παρέα από το Survivor, βρέθηκε τυχαία στην Γλυφάδα από όπου και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Βρισηίδα.

Η παρέα αποτελούνταν από την Βρισηίδα, τον Μαρτίκα, την Ασημίνα και τον Χρήστο Δάντη!

 

Βρισηίδα

Βρισηίδα

Βρισηίδα

Δαντης