Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου λιώνει για τον Χρήστο Δάντη. Η καστανόξανθη καλλονή μίλησε στο «S» για τη σχέση της με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, αλλά και την εμπειρία της στο «Survίvor» του ΣΚΑΪ.

«Ο Χρήστος είναι για μένα το στήριγμά μου. Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2020. Εγώ είχα ανεβάσει ένα στόρι με ένα τραγούδι του και την επομένη έτυχε να είμαστε και οι δύο στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στο κέντρο, όπου είχαμε πάει για καφέ. Εκεί μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω από την καφετέρια. Γνωριστήκαμε και μετά τα είπαμε και στην Αθήνα. Βρεθήκαμε, βγήκαμε για φαγητό και από εκεί άρχισαν όλα».

Μάλιστα, όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, με τον αγαπημένο τραγουδιστή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τούς και μένουν μαζί. «Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν τον μιλάς, μπορεί να μη σε ακούει, γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι τον και του αποσπάται η προσοχή, αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, Θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος και έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του» . Οσον αφορά την εμπειρία της στο «Survivor», μας λέει: «Ο Χρήστος και η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι είχα δηλώσει συμμετοχή για το “Survίvor” και, όταν το έμαθαν τρεις μέρες πριν, φρίκαραν. Ένιωθαν ότι με αποχωρίζονται για πάντα, αλλά εγώ δεν πτοήθηκα και κυνήγησα το όνειρό μου. Η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή. Με την πείνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι δεν τρώγαμε καθόλου, ζαλιζόμουν πάρα πολύ, είχα χάσει πάρα πολλα κιλά και το μόνο που με κρατούσε στο παιχνίδι για να μην αποχωρήσω ήταν η αγάπη τον κό-σμου και το πώς έβλεπαν την Ασημίνα ως μα-χήτρια, σαν “βουνό” – αυτό ήταν το ψευδώνυμό μου εκεί. Δεν ήθελα να τα παρατήσω».