Το Survivor μπορεί να τελείωσε, πολλοί ενδεχομένως να μην έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από το αισθητικό αποτέλεσμα όσο και από τον νικητή, όμως τα όσα έρχονται στο φως για παίκτη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικά!

Γιατί κανείς βέβαια δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Τούρκο παραγωγό του Survivor ότι δεν έδωσε αρκετά λεφτά στους παίκτες! Μάλιστα κάποιοι ίσως πήραν και περισσότερα από αυτά που έφεραν στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Όταν όμως η συμφωνία έχει κλείσει και υπάρχει απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται! Τα λεφτά που πήραν οι παίκτες αλλά και η φήμη που καλούνται να εξαργυρώσουν είναι αρκετά για να δημιουργήσουν κάτι για το μέλλον τους. Ακόμα και παίκτες που έκατσαν μόλις ένα μήνα στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται να έχουν δεχτεί προτάσεις που αφορουν την καριέρα τους.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φήμη ότι παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πιάστηκε να κλέβει καλλυντικά από σούπερ μάρκετ! Ναι, είναι γεγονός αφού την είδηση έφερε στο φως η γνωστή περσόνα, Σούλα Γκλάμορους, που τις περισσότερες, αν όχι όλες τις φορές, έχει δίκιο.

Το όνομα βέβαια δεν ανακοινώθηκε και κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για άντρα παίκτη του παιχνιδιού ή για γυναίκα! Γιατί όταν λέμε καλλυντικά, δεν έχουν απαραίτητα αποδέκτη αρσενικό ή θηλυκό!

Βέβαια πρόκειται για βαρύτατη κατηγορία και κανείς δεν ξέρει αν η ιδιοκτησία του σούπερ μάρκετ απέκρυψε το γεγονός και ήρθε σε συμφωνία με τον «μακρυχέρη» προκειμένου να το αποσιωπήσει.

Σούλα κλοπή

Θα δείξει βέβαια γιατί πολλοί λένε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι άρρωστος, αφού έχει κλεπτομανία!

Survivor: Πρώην παίκτρια δίνει εντολές σε φίλο του συντρόφου της!

Οι πρώην παίκτες του Survivor πάντως, είτε μέσα από τους έρωτες τους, είτε μέσα από τις φιλανθρωπικές κινήσεις τους αλλά και μέσα από τα σχέδιά τους για γάμο, τραβούν ακόμα για λίγο πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μία από αυτούς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το «βουνό» και σύντροφος του σπουδαίου Χρήστου Δάντη, νομίζει ότι έχει μείνει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και μπορεί ακόμα να δίνει εντολές για το πώς… θα τρέξουν οι συμπαίκτες της στο στίβο μάχης!

Αυτή τη φορά βέβαια δεν απευθύνεται σε ανθρώπους αλλά στον τετράποδο φίλο της που του μαθαίνει τρόπους καλής… συμπεριφοράς μέσα από εντολές. Οι σκηνές απαθανατίστηκαν στο Instagram του Χρήστου Δάντη βεβαίως του οποίου το τραπεζάκι διακοσμούν μία μηχανόβια… νεκροκεφαλή και το απαραίτητο αντισηπτικό!