Πρώην αλλά και νυν παίκτες του Survivor φαίνεται ότι έχουν γίνει… ένα! Τη μία συνάπτουν δεσμούς, την άλλη τους διαλύουν, την άλλη τα φτιάχνουν με προηγούμενους παίκτες και το γαϊτανάκι των κουτσομπολιών καλά κρατεί!

Τελευταία «θύματα» του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε τελικά για να ενώσει και όχι να χωρίσει τους παίκτες μεταξύ τους, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Από τη μία λένε πως το ζευγάρι χώρισε και ο Κωνσταντίνος έχει βάλει πλώρη για άλλη του… αθλητικού. Από την άλλη, μόνο τα εισιτήρια για την Κρήτη που θα είναι ο καλοκαιρινός τους προορισμός με την Ευριδίκη, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο η γνωστή περσόνα, Σούλα Γκλάμορους έρχεται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως τα παιδιά είναι μαζί και ερωτευμένοι και έτοιμοι για τη Μεγαλόνησο.

Σούλα

Σούλα

Όμως υπάρχουν πάντα τα… ντοκουμέντα! Ο Βασάλος λοιπόν απαθανατίστηκε στην Χαλκιδική με την Κατερίνα Δαλάκα, να απολαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο! Τώρα, πώς μπορεί να είναι ιδιωτικό με φωτογραφικά στιγμιότυπα κανείς δεν ξέρει!

Ενδεχομένως οι δύο παίκτες να μιλούν για την πιθανότητα συμμετοχής τους στο Survivor All Star του ΣΚΑΪ που είναι στα σκαριά!

Δαλάκα Βασάλος

Δαλάκα Βασάλος

Η Κατερίνα είναι από τους δυνατούς παίκτες που πήραν μέρος στο ριάλιτι αφού έχει διπλή συμμετοχή! Την πρώτη έχασε από τον Ηλία Γκότση στον τελικό και την δεύτερη, στο ελληνοτουρκικό ριάλιτι όπου κέρδισε!

Survivor: Πασίγνωστο ζευγάρι σε live ερωτικές περιπτύξεις!

 

Το Survivor μεταξύ άλλων που πρόσφερε, έδωσε και γόνιμο… έδαφος για να αναπτυχθούν έρωτες που μάλλον δεν διήρκησαν όσο ένα καλοκαίρι! Και μπορεί αυτό να μην έχει τελειώσει και να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του απόλυτου θερινού μήνα, όμως οι έρωτες καλά κρατούν!

Μάλιστα, μπορεί οι κακές γλώσσες να έλεγαν ότι το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που γνώρισε τον έρωτα στα εδάφη της Καραϊβικής να μην είχε μέλλον, αλλά εκείνοι καθημερινά προσπαθούν να τους διαψεύσουν!

Μία από αυτές τις… διαψεύσεις είδαν και όσοι βρέθηκαν τυχαία χτες (31/7) σε εστιατόριο της Κηφισιάς όπου το ζευγάρι του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, έδωσαν… πόνο!

Πόνο όχι μόνο με τα όσα έφαγαν, και πιστέψτε μας ήταν πολλά, αλλά περισσότερα με τα όσα… έκαναν!

Σπύρος και Βρισηίδα έδειξαν στον υπέρτατο βαθμό την αγάπη τους και τις περιπτύξεις τους μάλιστα τις κατέγραφε η προσωπική τους κάμερα. Το ζευγάρι δε δίστασε να ανεβάσει τις προσωπικές του στιγμές και στα Social media με το Instagram να παίρνει φωτιά από το πάθος.