Ο πρώην παίκτης του Survivor Σπύρος Μαρτίκας, φαίνεται ότι δεν θέλει να ανησυχούν οι διαδικτυακοί, και όχι μόνο φίλοι του! Γι αυτό φρόντισε να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια όσων λένε ότι χώρισε με την Βρισηίδα!
Το ζευγάρι αν και βρέθηκε αρκετές φορές εκτός Αθηνών, σε νησιά αλλά και σε παραθαλάσσια μέρη που διασκέδασε με την ψυχή του, τώρα φαίνεται να έχουν… απομακρυνθεί έστω και ελαφρώς.

Πού είναι τα stories με τις ιστορίες έρωτα και τρέλας; Πού είναι η γνωστή τσιριδούλα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Βρισηίδας Ανδριώτου;

Το ζευγάρι είναι αγαπημένο και μονιασμένο και όπως λένε οι καλές… γλώσσες καταστρώνουν ήδη τα επόμενα σχέδιά τους για τον βαρύ χειμώνα που έρχεται! Οι ίδιοι δεν έχουν αφήσει υπόνοιες για το μέλλον της σχέσης τους που ούτως ή άλλως είναι ακόμα πρώιμη. Όμως το επόμενο βήμα έχει γίνει και το ζευγάρι συγκατοικεί ευτυχισμένο μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Άλλωστε, αρκετά κρέμασαν και οι δύο στα μανταλάκια τη ζωή τους λόγω του Survivor. Τώρα είναι η στιγμή που θα απολαύσουν ο ένας τον άλλο και θα ζήσουν τον έρωτά τους χωρίς να χρειάζεται να δώσουν λογαριασμό!

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν ο Σπύρος μέσα από το Instagram και το story του, και εκτιμώντας το ενδιαφέρον που δείξαμε τόσο για εκείνον όσο και για το κορίτσι του, την Βρισηίδα, τον Αύγουστο δεν πάει διακοπές. Ο Αύγουστος είναι μόνο για δουλειά όπως χαρακτηριστικά λέει και απλά δροσίζεται με τις… αναμνήσεις από χαρούμενες στιγμές!

Survivor

Survivor

 

Survivor: Την ιδρώνει τη φανέλα ο Μαρτίκας!

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, εξακολουθούν να είναι μαζί όπως τουλάχιστον μας λένε φίλοι και γνωστοί απλά η Βρισηίδα έπρεπε να βρεθεί εκτός Αθηνών για υποχρεώσεις ενώ το φαρμακείο αλλά και το γυμναστήριο, δεν μπορούν να μείνουν πίσω για τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι!

Μαρτίκας

Μαρτίκας