Το Survivor μεταξύ άλλων που πρόσφερε, έδωσε και γόνιμο… έδαφος για να αναπτυχθούν έρωτες που μάλλον δεν διήρκησαν όσο ένα καλοκαίρι! Και μπορεί αυτό να μην έχει τελειώσει και να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του απόλυτου θερινού μήνα, όμως οι έρωτες καλά κρατούν!

Μάλιστα, μπορεί οι κακές γλώσσες να έλεγαν ότι το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που γνώρισε τον έρωτα στα εδάφη της Καραϊβικής να μην είχε μέλλον, αλλά εκείνοι καθημερινά προσπαθούν να τους διαψεύσουν!

Μία από αυτές τις… διαψεύσεις είδαν και όσοι βρέθηκαν τυχαία χτες (31/7) σε εστιατόριο της Κηφισιάς όπου το ζευγάρι του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, έδωσαν… πόνο!

Πόνο όχι μόνο με τα όσα έφαγαν, και πιστέψτε μας ήταν πολλά, αλλά περισσότερα με τα όσα… έκαναν!

Σπύρος και Βρισηίδα έδειξαν στον υπέρτατο βαθμό την αγάπη τους και τις περιπτύξεις τους μάλιστα τις κατέγραφε η προσωπική τους κάμερα. Το ζευγάρι δε δίστασε να ανεβάσει τις προσωπικές του στιγμές και στα Social media με το Instagram να παίρνει φωτιά από το πάθος.

Νωρίτερα το ζεύγος είχε βρεθεί στο Ναύπλιο απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τα όμορφα και ρομαντικά τοπία. Ωστόσο, ο Σπύρος, ως σωστός επαγγελματίας, βρέθηκε και στο φαρμακείο του το οποίο εφημέρευε.

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα

Survivor: Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν διστάζει να το παραδεχθεί δημοσίως. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε ούτε στιγμή τα αισθήματά του για την καλλονή σύντροφό τον: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα». Μάλιστα, το λαμπερό ζευγάρι, πον ξεχώρισε στο «Survivor»του ΣΚΑΪ, σκέφτεται να κάνει άμεσα το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο», λέει με ενθουσιασμό

Ο Σπύρος, περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τη Βρισηίδα. «Αυτό που Θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Εχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα, και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ βάζει τέλος και στα σενάρια γάμου: «Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμού είναι μια μακρινή προσδοκία».