Μεγάλη ήταν η νίκη που κατάφεραν να πάρουν οι Διάσημοι στο Survivor και συγκεκριμένα στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου ενώ η Κόκκινη ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω χάνοντας σχετικά εύκολα την πρώτη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανακάμψουν και να πάρουν τη νίκη στο flag race.

Οι μπλε λοιπόν έφυγαν από την παραλία στο πλαίσιο του επάθλου με πρώτη στάση την ιππασία στη διάρκεια της οποίας η Μαριαλένα τα πήγε πολύ καλά με το άλογό της! Ωστόσο ήταν τόσο καλά που παραλίγο το άλογο να της βγάλει τα ρούχα!

Σειρά είχε η βόλτα με τα αυτοκίνητα, εκεί που ο Βασάλος πήρε την πρωτοβουλία να οδηγήσει και να φτάσει με τον Σάκη μέχρι το …. Γαλάτσι! Ωστόσο όλως τυχαίως μπροστά τους ξαφνικά ξεφύτρωσε ένας τοίχος!

Το τέλος της μέρας περιελάμβανε ένα γεύμα αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος. Ο Σάκης όντας ιδιαίτερα ρομαντική ψυχή, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου ή για την ακρίβεια μία  «πρόβα τζενεράλε» όπως είπαν τα παιδιά στον Γιώργο Λιανό που φρόντισε να αστειευτεί μαζί τους λέγοντας ότι στο μενού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, υπήρχε και μία χυλόπιτα για τον Σάκη.  Ο ίδιος πάντως είπε, πως αν κρίνει από την αντίδρασή της, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί!

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα πώς σχολιάστηκε στο Πρωινό μας