Και τα αλληλομαχαιρώματα συνεχίζονται στο Survivor με τους παίκτες να καταλαβαίνουν ότι το τέλος είναι πολύ κοντά, και ειδικά για έναν ακριβώς δίπλα!

Τόσο ο Ασημακόπουλος όσο και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να πειράχτηκαν έντονα με τη συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου γιατί όπως λένε και οι δύο τον στήριξαν πολύ!

Μάλιστα ο Νίκος αναφέρει ξεκάθαρα στο τρέιλερ ότι δεν του αρέσει η διπλωματία ενώ από την άλλη ο Πρίαμος τονίζει ότι ούτε ο Νίκος ούτε κανένας άλλος έχει το δικαίωμα να «θυματοποιείται» μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πάντως στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Νίκος φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και έφτασε και στο σημείο να κατηγορήσει τους συμπαίκτες του για στρατηγική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό και τσακωμό!

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» είπε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.

Επιπλέον ο αγρότης σχολίασε και τη σχέση Βασάλου- Ρουμελιώτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα… Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες ήταν λογικό να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου ο Κωνσταντίνος κι ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία… Σαν να έχω βάλει εγώ τον Ασημακόπουλο και την Στέλλα σε μία ζυγαριά και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο».

«Για εμένα η φιλία είναι πολύ ιερή και ξεχωριστή. Όταν κάποιος μου έχει σταθεί, δεν θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό και σε κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό» πρόσθεσε ο 28χρονος Μπάρτζης για την ψήφο της Μαριαλένας κατά του Βασάλου.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα σκότωσε τον Νώντα Παραδείση-Ανατροπή στη σειρά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου ντέρμπι

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή με Πέτρο-Στέλνει εξώδικο στην Ελισάβετ και αυτός είναι ο λόγος!