Είπαμε ότι το φετινό Survivor έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια στο δρόμο για την… επιτυχία και ότι ο Ατζούν θα πρέπει να σκαρφιστεί πονηρούς… τρόπους προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα, αλλά αυτό έχει ξεπεράσει και την πιο νοσηρή φαντασία!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, είχαμε μία οικειοθελή αποχώρηση που τάραξε όχι μόνο τα νερά στον Άγιο Δομίνικο αλλά έφτασε μέχρι και τα ελληνικά χωρικά ύδατα μιας και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να κόψει ρόδα μυρωμένα και να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο νικητής του προγούμενου κύκλου εμφανίστηκε στο συμβούλιο του νησιού, ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του αλλά και στενοχωρημένος με το γεγονός ότι η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή και του μετέφερε μηνύματα από την σύντροφό του, τα οποία ωστόσο ποτέ δεν είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώρατου.

 

Η τραγουδίστρια για να καλύψει τα νώτα της είπε πως έκανε όλο αυτό προκειμένου να ενισχύσει την ψυχολογία του Στάθη, ο οποίος ξαφνικά όμως βρέθηκε στο επίκεντρο!

Έτσι στο συμβούλιο του νησιού ο Στάθης Σχίζας αιφνιδίασε με την ανακοίνωσή του.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχε μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

«Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά πάνω απ΄όλα με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Τέλος, είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη η απόφασή μου. Σεβαστείτε έστω αυτό που λέω: Μετά από ώριμη σκέψη, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Εγώ χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω τον κόσμο στα μάτια. Γυρνάω στην κόρη μου, στην γυναίκα μου, στην οικογένειά μου. Τέλος! Είναι δικιά μου απόφαση».

 Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα!

 

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστη δραματική σειρά – Δεν συνεχίζει του χρόνου

Viral – Απίστευτο: Δεν είναι «ιπτάμενο δελφίνι», αλλά καγκουρό που περπατάει στη θάλασσα! (vid)

Ελένη Τσολάκη: Οριστικό – Εκεί θα είναι τη νέα σεζόν