Από δω και στο εξής στο Survivor, όποιος παίκτης κι αν αποχωρήσει αποτελεί έκπληξη! Κι αυτό γιατί πλέον είναι όλοι δυνατοί, έχουν ήδη τον κόσμο τους και το κοινό έχει καταλάβει τι παίζει από θέμα χαρακτήρα!

Ωστόσο πρέπει να ψηφίζουμε αγωνιστικά ή λόγω συμπάθειας; Ο κόσμος ξέρει τι τον καλύπτει περισσότερο γιατί άλλωστε μέχρι σήμερα, έξι μήνες μετά την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχουν αποχωρήσει και καλοί παίκτες αγωνιστικά αλλά και καλά παιδιά τουλάχιστον από αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από την οθόνη!

Το παιχνίδι μπαίνει όσο να πεις σε μία κρίσιμη φάση. Αρχίζει και μετράει μέρες και το πράγμα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε ποιος θα πάρει τα 100.000 ευρώ και θα αναδειχθεί νικητής ενός ιδιαίτερα σκληρού παιχνιδιού.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Μαρτίκα και την Ασημίνα προστέθηκαν άλλοι δύο παίκτες.

Η Μέι ήταν αυτή που κέρδισε στο επεισόδιο της Τετάρτης την ατομική ασυλία. Άλλωστε σας είχαμε πει κι εδώ ότι αυτός κερδίζει την 3η ασυλία! Από την άλλη ο Άρης γνωρίζαμε ότι δεν κινδύνευε λόγω διπλής νίκης στην ατομική ασυλία.

Τελικά εκτός από Μαρτίκα και Ασημίνα, στον τάκο πήγαν ο Τάλα και ο Στάθης. Το είχαμε γράψει επίσης ότι θα είναι 4 υποψήφιοι- Αυτοί πάνε στον τάκο!

Ποιος όμως αποχαιρετά το νησί της Καραϊβικής φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις;

Παιδιά μην επαναλαμβανόμαστε! Αυτό μόνο ΕΔΩ μπορείτε να το μάθετε!

 Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου