Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στο Survivor που γίνεται χαμός με τα «μαχαίρια» να έχουν βγει και είθε να κερδίσει ο καλύτερος και με τη μεγαλύτερη… κακία!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/6) ο ποδοσφαιριστής, Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας! Έτσι εξασφάλισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για ακόμη ένα συμβούλιο.

Αν και αυτή τη φορά ζορίστηκε να κερδίσει όπως άλλωστε φάνηκε από το επεισόδιο του ΣΚΑΪ, κατάφερε τελικά να επικρατήσει έναντι των αντιπάλων του και να πάρει το πολυπόθητο κολιέ.

Η Ασημίνα από την άλλη πραγματικά πάλεψε με νύχια και με δόντια αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της και δεν κατάφερε να πετύχει πολλά. Έτσι το επονομαζόμενο «βουνό» αποκλείστηκε και πάλι στον ημιτελικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες εκτός του Άρη Σοϊλέδη, μετά και την κατάταξη που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γ. Λιανός, έκριναν ότι εκείνη είναι η πιο αδύναμη παίκτρια μετά τον Σπύρο Μαρτίκα και την έβγαλαν στον τάκο.

Από την άλλη, ο Μαρτίκας φαίνεται ότι μπήκε σε άλλο… σώμα και μπόρεσε να φέρει πέντε ολόκληρες νίκες! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο φαρμακοποιός τα κατάφερε όσο δεν τα είχε καταφέρει στο ριάλιτι επιβίωσης εδώ και έξι μήνες! Ωστόσο και επειδή τα καλά ως γνωστόν, κρατάνε λίγο, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, καθώς ηττήθηκε σε όλους τους αγώνες που ακολούθησαν και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την ασυλία.

Ποιοι όμως θα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο; Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα σταθούν αντιμέτωποι με τους Σπύρο Μαρτίκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Έλα παιδιά! Χωριό που φαίνεται! Υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ξέρουμε μάλλον και ήδη ποιος θα είναι ο… αδύναμος κρίκος και θα την κάνει με ελαφρά! Αλλά αυτό σε δεύτερο χρόνο για να μην πούμε καμιά… μπαρούφα!