Το Survivor έχει αλλάξει γραμμή πλεύσης και πλέον ο καθένας σώζει τον… εαυτό του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ατζούν προσπαθεί να εφευρίσκει ολοένα και περισσότερα κολπάκια για να φέρνει κόσμο στον ΣΚΑΪ κι αυτός να παίρνει τα λεφτάκια του!

Όμως και οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν ενημερωθεί από την παραγωγή και παίζουν πραγματικά σκληρά! Και δεν εννοούμε στους στίβους μάχης αλλά στις μεταξύ τους σχέσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί που να μην έχει πλακωθεί με κάποιον από τους αντιπάλους του.

Άλλωστε το παιχνίδι είναι ομαδικό και ο σώζων εαυτόν, σωθήτω! Αυτό φάνηκε μάλιστα και από το γεγονός ότι ο Άρης κατάφερε να κερδίσει και τις δύο από αυτές δηλώνοντας πως είναι «εθισμένος» από τις νίκες ενώ οι άλλοι βλέπουν ήττα και παρακαλούν να πάρουν κι αυτοί μία!
Σπύρος Μαρτίκας και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι, με την νεαρή παίκτρια να εκνευρίζεται με την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Το περίμενα! Είχα δει πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα απλά δεν περίμενα σε αυτή την ψηφοφορία. Αν δεν κατάφερνα να πάρω το κολιέ στην επόμενη ασυλία το περίμενα αύριο γιατί, όπως έχουν πει και τα παιδιά, ψηφίζουμε αγωνιστικά» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Με αυτή την ψηφοφορία έχουν εκτεθεί γιατί θεωρώ ότι βάση των τελευταίων αγωνισμάτων, εκεί που υστερεί το κομμάτι Survivor, είναι στο αντρικό και θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί είτε ο Στάθης είτε ο Τάλα που είναι πιο κάτω αγωνιστικά», συμπλήρωσε.

Όμως ποιος τελικά θα καταφέρει να πάρει την ασυλία που τόσο χρειάζεται; Μα φυσικά η απάντηση ΕΔΩ για να ξέρετε κι εσείς αν σας ρωτήσουν!