Το μοντέλο και νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού μόδας, GNTM 5, Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να εξοργίσει τους συναδέλφούς της με τις απόψεις της για τις διαγωνιζόμενες με την Βίκυ Καγιά να την κοιτά σαν να είναι… εξωγήινη!

Το 25χρονο μοντέλο με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τα φρύδια, κατάφερε να αποθεωθεί στο twitter με την παρουσία της στο διαγωνισμό μόδας του Star, με τα όσα έλεγε και τον τρόπο που στήριξε ορισμένα επίδοξα μοντέλα ενώ και η διαφωνία με τους υπόλοιπους, έκαναν πολλούς χρήστες των social να της… συμπαρασταθούν!

Αυτό βέβαια είναι κατανοητό ότι συμβαίνει για λόγους… θεαματικότητας αφού ως γνωστόν η ίντριγκα πουλάει!

H Σοφία διατηρεί δεσμό από το 2019 με τον Ελληνοβρετανό φωτογράφο Ζακ Αποστόλου ή τουλάχιστον διατηρούσε γιατί τώρα τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της δεν έχουν πλέον κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. 

Χατζηπαντελή

Χατζηπαντελή

Τι δήλωσε όμως η Βίκυ Καγιά για τις διαφωνίες που έχει με το 25χρονο μοντέλο.

«Αυτή τη στιγμή, η γυναίκα γιορτάζεται διεθνώς με ό,τι τρόπο υπάρχει. Το σώμα της, οι καμπύλες της, η διαφορετικότητά της, αν υπάρχει, η μοναδικότητά της που σίγουρα υπάρχει κι εμείς οφείλουμε στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Είναι μια πραγματικότητα και μια κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες. Τη Σοφία Χατζηπαντελή».

«Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί όλη αυτή τη διαφορετική άποψη και προοπτική που θέλουμε να προσφέρουμε. Εμείς είμαστε πιο κλασσικού τύπου. Οπότε, ήρθαμε σε αντιπαράθεση και βλέπετε τρεις και τέσσερις διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος που αυτό νομίζω είναι πολύ χρήσιμο. Ο τηλεθεατής μαθαίνει κάτι παραπάνω και αποφασίζει πού θέλει να ενταχθεί και τι τον αφορά», είπε κλείνοντας.

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιάγκος Δράκος ξαναχτυπά: Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν απο τη Λάμψη – Η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια

Viral: Βουλευτής παίζει ποδόσφαιρο φορώντας σάρι! (pics)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξάφνιασε τον Μητσοτάκη ρωτώντας τον αν κάνει ψυχοθεραπεία