Το πρώτο επεισόδιο του GNTM 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την τηλεόραση του STAR, μας θύμισε κακές, παρακμιακές εποχές του λεγόμενου trash tv!

Τα σχόλια που ακούστηκαν σε ορισμένες των περιπτώσεων, το ύφος και οι ατάκες-φωτιά μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης, μας παρέπεμψαν σε παρατράγουδα που είχαν κληθεί να πάνε σε εκπομπές μόνο για να γελάσει ο κόσμος και για να έρθει η διαφήμιση!

Σε μία εποχή που το μπούλινγκ οφείλει να είναι καταδικαστέο, υπάρχουν κριτές που χαρακτηρίζουν νεαρά κορίτσια ως «κρεμάστρες» και παρουσιάστριες που θέλουν να μας «ιντριγκάρουν» όπως είπε στην έναρξη του διαγωνισμού μόδας η Βίκυ Καγιά.

Ευτυχώς είχε φροντίσει να μας προϊδεάσει τόσο ο Τάσος Σοφρωνίου όσο και ο Γιώργος Καράβας στην  εκπομπή Breakfast@star όπου είπαν ευθαρσώς ότι το φετινό σόου θα έχει κλάμα, βρισίδια και ουρλιαχτά, αγκαλιές και χωρίσματα.

Φτάνει η ατάκα που είχαν πει νωρίτερα οι δύο fashion experts ότι η κοινωνία αλλάζει. Εμείς το βλέπουμε, αυτοί μάλλον όχι!

Και βέβαια υπήρχε και η Σοφία Χατζηπαντελή που δίχασε τόσο το κοινό όσο και τους υπόλοιπους κριτές με τον τρόπο που άσκησε κριτική. Το διεθνούς φήμης μοντέλο στήριξε μία κοπέλα που είπε ότι δεν θα ξύριζε το κεφάλι της την ώρα που οι υπόλοιποι ήταν ενάντια στη νεαρή.

Δείτε αποσπάσματα από το GNTM 5 αλλά και τα tweets που ανέβηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μόδας.

 

Όλες οι ειδήσεις

Τα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντέλη θα αναστήσουν την τηλεθέαση του GNTM;

Viral: Βουλευτής παίζει ποδόσφαιρο φορώντας σάρι! (pics)

GNTM 5: Έτσι είναι η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς ενωμένα φρύδια-Απίστευτες φωτογραφίες!