Τα πράγματα στον ΣΚΑΪ είναι λίγο ζόρικα. Προφανώς και η φτώχεια φέρνει γκρίνια αλλά αυτό έχει καταντήσει πια γραφικό. Κυρίως σε ό,τι αφορά την εκπομπή ‘Ολα Γκουντ όπου για μία ακόμα φορά υπήρξε ρεσιτάλ… φασαρίας!

Η Ναταλί Κάκκαβα και η Αφροδίτη Γραμμέλη συγκρούστηκαν για μια ακόμη φορά με αφορμή δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου σχετικά με μια πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια.

ΣΚΑΙ: Αφροδίτη Γραμμέλη και Ναταλί Κάκκαβα σε νέα κόντρα

Ν.Κ.: Ρε συ Αφροδίτη, θες να μας πεις τελικά τι θέλεις να παίζουν οι εκπομπές στα κανάλια. Γιατί δεν μας αρέσει το ένα, δεν μας αρέσει το άλλο… Τελικά, τι πρέπει να παίζουν;

Α.Γ.: Δηλαδή, εγώ δεν μπορώ να διαφωνώ ότι δεν θέλω να παίζουμε ως ψυχαγωγία Πάτρα;

Ν.Κ.: Η φιλοσοφία “δεν θέλω να παίζει το ένα, δεν θέλω να παίζει το άλλο” δεν έχει λογική. Αν μου επιτρέπεις τη γνώμη μου.

Α.Γ.: Εντάξει, αν με θεωρείς παράλογη, είναι δικό σου θέμα.

Ν.Κ.: Δεν είπα ποτέ ότι είσαι παράλογη. Είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί.

Ν.Κ.: Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο την Αφροδίτη…

Α.Γ.: Δεν είμαι εγώ το θέμα Ναταλί μου να με ρωτήσεις, πες επί του θέματος την άποψή σου.

Ν.Κ.: Άρα τα πάντα έχουν μια τιμή.

Α.Γ.: Αυτό είναι δικό σου θέμα, δεν είναι δικό μου.

ΣΚΑΪ-Όλα Γκουντ: «Μιλάς μονότερμα και δεν τα σηκώνω αυτά»

Στον ΣΚΑΪ θα τρίβουν τα χέρια τους σήμερα μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε στην εκπομπή Όλα Γκουντ μεταξύ της Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ήρθαν σε σκληρή αντιπαράθεση.

Η αφορμή βρέθηκε όταν ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους Πρωταγωνιστές. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε πει πως «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά». Διαβάστε ακριβώς τι είχε πει και δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Τότε η Κάκκαβα υποστήριξε πως «μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταΐσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταΐζει μόνο εκείνος, τον ταΐζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μια κατάρα για αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά».

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;» αποκρίθηκε, με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη για να ακολουθήσει ένας ιδιαίτερα έντονος διάλογος.