Στον ΣΚΑΪ θα τρίβουν τα χέρια τους σήμερα μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε στην εκπομπή Όλα Γκουντ μεταξύ της Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ήρθαν σε σκληρή αντιπαράθεση.

Η αφορμή βρέθηκε όταν ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους Πρωταγωνιστές. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε πει πως «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά». Διαβάστε ακριβώς τι είχε πει και δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Τότε η Κάκκαβα υποστήριξε πως «μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταΐσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταΐζει μόνο εκείνος, τον ταΐζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μια κατάρα για αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά».

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;» αποκρίθηκε, με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη για να ακολουθήσει ένας ιδιαίτερα έντονος διάλογος.

ΣΚΑΪ: Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε

 

Ν.Κ.: Μα είναι η δουλειά της! Ρε παιδιά, συγκρίνουμε τώρα την δημοσιογραφική έρευνα με το να κάτσω να στήσω και να βγάλω μια ωραία φωτογραφία ντυμένος στολισμένος;

Α.Γ.: Ηρέμησε, Ναταλί! Ναταλί, ηρέμησε! Την τηλεθέαση συγκρίναμε. Δεν συγκρίναμε τη Νικολούλη με τον Τανιμανίδη. Μην το πας για να το κάνουμε μανούρα.

Ν.Κ.: Όχι, όχι… Συνέκρινες το άγχος που έχει μια επαγγελματίας παρουσιάστρια – δημοσιογράφος με εμπειρία ετών για να κάνει την εκπομπή της με το να βγάλει ο Τανιμανίδης μια φωτογραφία στο Instagram.

Α.Γ.: Δεν συνέκρινα αυτό! Δεν ακούς όμως… Μιλάς μονότερμα και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα όμως οι δύο γυναίκες συνέχισαν σε υψηλούς τόνους την αντιπαράθεση τους.

«Μην μείνουμε στις λέξεις, παιδιά! Ειρήνη υμίν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γκουντάρας προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους.