Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό από άλλα πόστα. Από τη μία ο Γρηγόρης έγινε ευρύτερα γνωστός όταν βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ενώ η σύζυγός του από το πόστο του καιρού στο Mega.

Σήμερα βρίσκονται στο τιμόνι της εκπομπής Όλα γκουντ στον ΣΚΑΪ που προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο. Επίσης το ζευγάρι είχε αναλάβει, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία ομολογουμένως, την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother.

Και οι δύο μίλησαν στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη για τα όσα κατάλαβαν και έμαθαν από την φετινή εμπειρία τους στην παρουσίαση αλλά και τους λόγους που κάνουν τηλεόραση.

«Είναι θετικό το πρόσημο όταν είσαι ζωντανός και προσπαθείς. Κάθε χρονιά σου δίνει μαθήματα, αυτή ήταν μία χρονιά που μου έδωσε πολυεπίπεδα μαθήματα που τόσα χρόνια δεν είχα πάρει» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες. Μπήκαμε σε σκοτεινά μονοπάτια που αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί μπήκαμε. Επί μεγάλο διάστημα βλέπαμε πράγματα και λέγαμε “γιατί λέγονται αυτά για εμάς;” Εκεί λοιπόν μετράς τους φίλους σου. Από πολλούς απογοητεύτηκα» συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που δέχτηκαν με τη Ναταλί φέτος.

Η Ναταλί Κάκκαβα ωστόσο από την πλευρά της σημείωσε ότι «αν νιώσουμε ότι όλο αυτό που γίνεται δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειάς μας δεν τίθεται θέμα να μην είναι προτεραιότητα για μένα η σχέση και τα παιδιά μας. Δεν είμαστε τυφλωμένοι από τη δημοσιότητα. Είμαστε ένα ζευγάρι που δουλεύουμε καθαρά για οικονομικούς λόγους.