Στη συνείδηση του κόσμου, ο ΣΚΑΪ είναι συνυφασμένος με την ενημέρωση και ενίοτε με την ψυχαγωγία. Ομωs τα τελευταία χρόνια κάνει φιλότιμες προσπάθειεs να εισάγει στο πρόγραμμά του και τη μυθοπλασία. Δεν έχουμε δει λίγεs σειρέs τα τελευταία χρόνια από τον συγκεκριμένο σταθμό, όμως την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους τηλεθεατέs μια ακόμα πιο γερή δόση από σίριαλ.

Πώs Θα το κάνουν αυτό; Με τρεις μοναδικέs σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2022. Και αυτές είναι…

«στΟργή»
Τα γυρίσματα για τη νέα κοινωνική σειρά του καναλιού έχουν ξεκινήσει. Τη σειρά υπογράφει ο Χρίστοs Γεωργίου, ενώ πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου. Μαζί τηs ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τουυs Βίκυ Παπαδοπούλου. Κωνσταντίνο Λάγκο, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννη Παπαζήση, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλεκο Συσσοβίτη και άλλουs, οι οποίοι Θα μα βάλουν στα άδυτα ενόs ψυχιατρικού κέντρου, οι γιατροί του οποίου έρχονται σε επαφή με ανθρώπουs που ως επί το πλείστον έχουν βιώσει την κακοποίηση. Η σειρά θα βασίζεται σε τουρκικό σίριαλ.

ΣΚΑΪ: «Ζωή»

Μετά το πετυχημένο «Ζακέτα να πάρειs» που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση την περασμένη σεζόν, η Ελένη Ράντου σκέφτεται  να επιστρέφει με έναν ακόμα ρόλο που θα τη χαρακτηρίσει. Η Ζωή, όπως είναι το μικρό όνομα τηs πρωταγωνίστριαs, είναι μια αγωνίστρια τηs ζωήs, μια βιοπαλαίστρια, τηs οποίας η ζωή αλλάζει άρδην έπειτα από ένα ατύχημα. Οι τηλεθεατέs Θα παρακολουθήσουν λοιπόν τη νέα τηs ζωή που θα έχει αλλάξει με κωμικό τρόπο. Η Ελένη Ράντου είναι σε συζητήσειs με το κανάλι και όλα Θα εξαρτηθούν από τα θεατρικά τηs σχέδια.

Να τονίσουμε πω συνολικά θα είναι 12 επεισόδια και Θα προβάλλεται μία μόνο φορά την εβδομάδα, που σημαίνει πως μέχρι τις γιορτέs Θα έχει ολοκληρωθεί.

«Ελληνοσυριακός έρωτας»

Η δεύτερη κοινωνική σειρά του καναλιού, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος του κοινού, Θα αφορά στον αναπάντεχο έρωτα μια κοπέλαs από τη Συρία που έρχεται στην Ελλάδα πρόσφυγαs και ερωτεύεται έναν Ελληνα. Η αγάπη τηs Θα βρει αντίκρισμα, όταν όμωs ο δεσμόs τους γίνει γνωστός τόσο στον κύκλο τηs όσο και στην οικογένεια του Ελληνα, τότε θα υπάρξουν προβλήματα που Θα βάλουν σε κίνδυνο ό,τι τους ενώνει. Η σχέση του Θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, ενώ δεν Θα είναι λίγεs οι περιπτώσειs που το ζευγάρι Θα αποφασίσει να απομακρυνθεί προκειμένου να σταματήσουν να  δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπουs που αγαπούν.