Θα μείνει ή όχι η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ; Ενόψει της λήξης του συμβολαίου της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου, φουντώνουν τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες της Reallife, το πιθανότερο είναι η καθημερινή εκπομπή «Love it» να μην επανέλθει στον αέρα το φθινόπωρο, καθώς ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει επέκταση της ενημέρωσης ή κοινωνική εκπομπή για τη ζώνη 12 με 2.

Το κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο, δεν αποκλείει συνέχιση της συνεργασίας με την Μαλέσκου, καθώς αναζητά άλλο πόστο για να την αξιοποιήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατες συσκέψεις στον ΣΚΑΪ έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να προταθεί στην Ιωάννα Μαλέσκου η παρουσίαση του νέου ριάλιτι «Love island», το οποίο θα γυριστεί τον Σεπτέμβριο και θα μεταδίδεται καθημερινά μετά τις 23.00.

Κάποιοι θεωρούν ότι αποτελεί ενδιαφέρουσα λύση «out of the box», που θα δώσει άλλον αέρα στο ερωτικό ριάλιτι για singles. Την ίδια στιγμή, πάντως, εξετάζονται και άλλες προτάσεις για το «Love island» από τον χώρο του τραγουδιού, με επικρατέστερες τη Ζόζεφιν και την Ηβη Αδάμου. Οι επίσημες συζητήσεις του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους θα πραγματοποιηθούν μετά τις 15 Μαΐου.

Ας θυμηθούμε μία παλιά «καλή» στιγμή με τηνν Ιωάννα Μαλέσκου στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ